Дитяче свято – це веселощі і смачне частування. І пощастило, якщо урочистий день збігається з календарем з погодою, що підходить для пікніка. Адже тоді можна влаштувати на природі невеличкий бенкет.

Детальніше 22 жовтня 2021 1968

Краще рішення для проведення урочистого прийому з великою кількістю гостей & ndash; це банкет. Щоб ніхто не залишився голодним, рекомендуємо вибрати кейтеринг - службу з доставки смачною готової їжі в будь-який зал або до свята на виїзді.

Детальніше 22 жовтня 2021 24482

Рекомендації подачі напоїв до закусок і страв. Про вибір посуду для напоїв. Як правильно поєднувати напої та фуршетні закуски.

Детальніше 22 жовтня 2021 3883

При першому враженні фуршет і шведський стіл означають одне і те ж: трапеза з частковим самообслуговуванням. Кожен з цих способів організувати одночасний прийом їжі для групи людей однаково гарний. Але якщо розглянути ці формати трохи детальніше, то можна помітити істотні відмінності.

Детальніше 22 жовтня 2021 5671

Коли мова йде про класичні привітання всіх чоловіків колективу, то перше, що згадується - це бутерброди, торт, листівки та вірші. І звичайно, трохи міцних напоїв. Але такий варіант вважається морально застарілим.

Якщо у вашому колективі планують відзначити День чоловіків, то ми рекомендуємо організувати все більш яскраво і смачно. Урочисту промову і можливі розваги надайте найактивнішим колегам, а ось приготування страв довірте кейтеринговій компанії.

Детальніше 22 жовтня 2021 869

Організація будь-якого заходу вимагає безліч зусиль, будь то просто вечірка в колі найближчих друзів або пишне святкування дня народження. Але все частіше люди стали цінувати свій час, сили й тому довгі застілля стали замінювати фуршетом. А наша готова їжа для вечірки, дозволить здивувати гостей приголомшливими кулінарними шедеврами витративши на це мінімум сил і часу!

Детальніше 15 вересня 2021 4538

Настає гаряча пора - сезон корпоративів. У одних він асоціюється з піснями Dzidzio, конкурсом «потрап олівцем в горлечко пляшки» і танцями бухвідділу на столі. У інших - з розкішним декором, десертами з позолотою і лакшері-тамадою. Але є і треті.

Детальніше 13 вересня 2021 1387
Кейтеринг или ресторан? В двух словах о преимуществах выездного обслуживания

Де, а головне - як, відзначити День народження, корпоратив або весілля в Києві і Одесі? Універсальної відповіді на це питання не існує: скільки приводів - стільки й думок. Хтось звик виїжджати на природу. А хтось замовляє столик у ресторані.

Детальніше 10 вересня 2021 1018

З чого розпочалася ваша історія?

Детальніше 10 вересня 2021 1739

Ми знаємо як важлива уранішня їда. Від сніданку залежить заряд бадьорості, енергії та настрій. Тому наші клієнти отримували тільки якісні й найсмачніші блюда. Не хочете йти в кафе або готувати вдома готова їжа в коробках – кращий спосіб насолодитися приголомшливими блюдами. А різноманітне меню дозволить підібрати їжу на будь-який смак!

Детальніше 10 вересня 2021 1000