5 ідей для сніданку в ліжко

9 вересня 2021

Ранок задає настрій на увесь день, тому так важливо щоб він був бездоганним. Але ж приємно не лише отримувати сюрпризи, але і робити їх. Сніданок в ліжко – кращий прояв любові, турботи, ніжності. Таким чином ви зайвий раз підкреслите наскільки дорога для вас людина і, звичайно ж, разом з нею зарядитеся позитивними емоціями й враженнями! А ми із задоволенням допоможемо вам організувати такий сюрприз і надаємо найрізноманітніше меню: апетитні м'ясні, рибні блюда, запашну випічку, так і корисну фруктову нарізку – Fruit box і багато що інше!

Сніданок в ліжко – запорука ідеального ранку

Для багатьох їжа в ліжка – це табу, і таке подання не більше ніж кадр з красивого фільму. Але чом би не здивувати кохану людину незвичайним сюрпризом. Тільки уявіть як приємно прокидатися під аромат зеленого чаю з м'ятою або тільки що приготованої кави? Такий романтичний ранок обов'язково позначиться найкращим чином на ваших стосунках, змусить почуття загорітися з новою силою і вашому обранцеві обов'язково захочеться порадувати вас у відповідь.

Що ж знадобиться для такого сюрпризу? Тільки трохи часу і бажання. Адже зовсім не обов'язково готувати кулінарні шедеври, навіть проста яєчня, приготована з любов'ю, фрукти, свіжий сік або ж апетитні Mini burger smart стануть відмінним початком дня! Також в компанії BOX Catering можете замовити приголомшливі готові сніданки:

  • Breakfast лосось box. Ранок, який розпочнеться з такого набору обов'язково буде ідеальним. У коробці знайдете ніжні яйця пашот, шматочки малосольного лосося на подушці зі шпинату. А любителі солоденького належним чином оцінять домашні сирники з абрикосовим джемом і круасани з шоколадом;
  • Breakfast бекон box – ще один смачний і корисний сніданок. Хрустка французька булочка, дуже смачне яйце пашот і бекон стануть ситними й головне смачним початком дня. А потім залишиться закусити все свіжим круасаном. Адепти ж здорового харчування обов'язково оцінять домашні сирники, що входять до складу, а також соковиту полуницю;
  • Good morning beef box. А цей варіант нікого не залишить байдужим. Варто злегка трохи відкрити коробку, як приголомшливі аромати бельгійських вафель, сирної й м'ясної нарізки наповнять усю кімнату. Але головне тут знайдете неймовірно смачний і корисний сніданок з насінням чіа в кокосовому молоці;
  • Good morning salmon box. Маслини, моцарела, помідорчики чері, хрусткі огірочки, бельгійські вафлі та звичайно ж сніданок з насінням чва в кокосовому молоці, а також домашні сирники з джемом, хіба можна ще чимось доповнити це бездоганне поєднання?

А якщо у вашому розпорядженні буде ще і красивий піднос, ваза з квіткою, рушник і незвичайні серветки, то вийде створити справжній твір мистецтв, який отримає безліч лайків в інстаграм. Також створюючи композиції врахуйте, що на білому посуді будь-яка їжа виглядає яскравіше і красиво. Тому якщо є така можливість, краще використати білосніжні тарілки. Крім того, вони поєднуватимуться з будь-яким столиком і підносом.

Топ-5 оригінальних ідей, які перевернуть ваше уявлення про ідеальний сніданок

Як приємно разом зустрічати світанки, насолоджуючись прекрасним видовищем як вогняна куля піднімається на небо, наповнюючи землю теплом і світлом, купатися в морі під місяцем, дарувати коханим квіти. Але не менш яскраві й незабутні емоції викличе і романтичний сніданок. І головне, такий сюрприз можна організувати у будь-який час, навіть буденний день.

Топ-5 варіантів сніданку в ліжко:

  1. Смачно і корисно! Сніданок в ліжко від коханого зворушить кожну людину, окрім прибічників ЗСЖ. Адже в цьому випадку мало просто принести смачний сендвіч і чашку кави, до того, така їжа викличе бурю не найприємніших емоцій і навіть обурення. Тому людям, що ретельно стежать за кількістю калорій і якістю раціону слід підбирати їжу, яка відповідає їх способу життя. Замість яєчні зі смаженим беконом приготуйте їм вранці свіжий смузі, мюслі з йогуртом або Fruit big box! Також вони точно не відмовляться від чашки ароматного липового чаю і вівсянки з ягодами.
  2. Сніданок аристократа – ідеальний початок дня. Срібний піднос на якому немає нічого зайвого, а тільки чашка заварної кави, хрусткий круасан, апетитне яйце “Бенедикт” і звичайно ж свіжа преса дозволить вдосталь насолодитися уранці, ознайомитися з усіма новинами й зарядитися енергією для плідного дня.
  3. Естетичне задоволення. Ваша друга половинка перфекціоніст? Це означає: будьте готові що від пильної уваги такої особи не вислизне жодна дрібниця. Причому яким би різноманітним і оригінальним не було меню, неакуратне подання, безграмотне сервірування зіпсує усе враження від сюрпризу. А ось чистий столик для сніданку, красиві серветки, акуратно розкладені ідеальні грінки й нарізаний однаковими шматочками сир не залишаться без уваги. Якщо ж хочете торкнутися такої людини до глибини душі – залиште на столику і милу листівку з побажаннями хорошого дня.
  4. Романтичний ранок – кращий прояв любові та турботи. З романтиками ж все набагато простіше, адже для них важливе не так меню і сервірування, як сама увага. Такі люди будуть раді й вишуканому чорничному капкейку і простому тосту з джемом. Також вони не занадто засмутяться якщо є помилки при сервіруванні столика. Єдине правило – обов'язково має бути квітка. Нехай це одна невелика трояндочка зірвана з власної клумби, але вона повинна прикрасити композицію. Якщо ж немає часу самостійно готувати блюдо, дуже смачна готова їжа для двох від BOX Catering допоможе здивувати другу половинку ідеальним ранком з кулінарними дослідженнями.
  5. Сніданок гурмана. Друга половинка любить смачно поїсти, вважає що сніданок – головна їжа і треба як слід підкріпитися саме зранку? Тоді красивим сервіруванням і срібним підносом її не здивувати, якщо на ньому буде просто чашка з лате і пари імбирних печеньок, а ось різноманітність блюд обов'язково поліпшить настрій! Мафіни, віденські вафлі зі збитими вершками Pie smart box від BOX Catering, ароматні булочки з корицею і приголомшлива фрітата припаде до смаку гурманам.

Сніданок в ліжко – найпростіший спосіб порадувати близьку людину, показати наскільки вона є дорогою для вас. Щоб зробити такий сюрприз зовсім не обов'язково чекати особливого випадку, радуйте своїх близьких навіть без приводу і ваше життя гарантовано зміниться в кращу сторону!