Кейтеринг в сучасному мегаполісі

20 січня 2021

Хто користується послугою сучасного кейтерингу

Кейтеринговим обслуговуванням із задоволенням користуються бізнес-компанії. Це хороший спосіб показати «обличчя» фірми, проявити особливу турботу про інвесторів або партнерів, замовившикава-брейк, бізнес-ланч, коктейль або фуршет після ділового заходу. Високий рівень обслуговування, красиве подання блюд і смачна кухня створюють гармонійну атмосферу і допомагають вести переговори, укладати угоди, привертати увагу замовників.

Старт популярності кейтерингу в Америці пов'язаний з доставкою обідів для найнятих робітників на об'єкти будівництва. Сьогодні такий вид послуг також залишається актуальним. Обідавши в офісі, співробітники не спізнюються з перерви на обід, приділяючи більше часу роботі. Обслуговуючі компанії забезпечують доставку блюд в спеціальній одноразовій тарі та в комплектації зі столовими приладами, що особливо зручно для невеликих фірм і підприємств, де немає приміщення, відведеного під кухню для працівників.

Святкування приватних подій може стати особливо яскравим завдякикейтерингу. Виїзне обслуговування створює особливу атмосферу свята, а професійне сервірування столів і грамотне подання блюд залишить у гостей найприємніші враження. Щоб створити ресторанну обстановку у будь-якому зручному для вас місці, досить скористатися послугами фірми BOX Catering.

Як побудована робота кейтерінгової компанії

Плануючи ресторанне обслуговування на діловий або приватний захід, важливо заздалегідь обговорити усі деталі його організації з представниками кейтерингової фірми. Щоб грамотно організувати харчування, важливо знати:

  • кількість запрошених гостей;
  • формат проведення події;
  • часові рамки;
  • переваги у виборі блюд, можливі обмеження.

Співробітники обслуговуючої фірми підкажуть, який формат заходу краще вибрати, наприкладкоктейль, фуршет або банкет. Обговорюються усі нюанси надання послуги, включаючи наявність аніматорів і прикрасу інтер'єру.

Виїзне обслуговування – це не лише представницький, але і дуже зручно. Вирішивши скористатися такою послугою, клієнт позбавляється від багатьох організаційних проблем, пов'язаних із закупівлею продуктів, приготуванням їжі, прибиранням брудного посуду, орендою і доставкою необхідних меблів, кухонної техніки, пошуком обслуговуючого персоналу. Можна направити усі сили на розробку програми самої події.

З обслуговуючою фірмою укладається договір на певний бюджет, і увесь подальший клопіт з організації заходу вона переймає на себе. Її менеджери планують зонування приміщення, розставляння столів, розсадження гостей, розраховують кількість обслуговуючого персоналу. Гарячі блюда готуються заздалегідь і доставляються в спеціальній тарі, напої бармен або бариста приготує на місці. Після відходу гостей увесь посуд, меблі та техніка будуть оперативно прибрані.

Доставка їжі – окремий вид кейтерингу

Кейтеринг актуальний і для невеликих заходів, таких як тимбілдинг, бізнес-ланч з клієнтом, діловий обід з партнером, вечірнє застілля з друзями, сімейне святе. У таких випадках присутність обслуговуючого персоналу не потрібна, їжа доставляється кур’єром BOX-Catering в спеціальних боксах. Такий формат підходить для офісних обідів, пікніків на природі або романтичної вечері вдома, що істотно економить час в умовах швидкого темпу життя в мегаполісі. Плануючи невелику, але важливу подію, можна скористатися доставкою боксів на точну годину.