Кейтеринг як послуга – плюси та мінуси

20 січня 2021

Наша команда кухарів допоможе організувати харчування як для кави-брейк на конференції, так і для повноцінного весільного банкету.

Мінуси кейтерингу

Один зі значимих недоліків — висока вартість. Проте вона завжди має сенс. Замовникові треба підібрати персонал, а також організувати закупівлю продуктів. Також необхідно оформити місце проведення. Крім того, треба замислитися про підготовку культурної програми та меню. Для підготовки свята необхідно витратити багато сил.

Також мінусом може бути відсутність приміщення під необхідне для обслуговування устаткування. Проте це може бути виправлено внаслідок розгортання мобільних кухонь для потреб заходу.

Третім недоліком вважається питання наявності джерел електрики для нормальної роботи кухонної техніки. Це ставить під сумнів можливість проведення незвичайної урочистості в лісі. Але є вихід — використання нового дизельного генератора.

Основні плюси виїзного обслуговування

Виїзна кухня стає популярніше з кожним роком. Цьому сприяють явні плюси послуги, які оцінили сотні клієнтів нашої компанії.

При самостійній підготовці до урочистості треба готувати багато блюд. Організація завдання може зайняти декілька днів. Крім того, треба скласти святкове меню, закупити продукти, накрити на стіл. Також має бути організоване обслуговування столів. Після такого на спілкування з гостями банкету не залишається сил. Якісний кейтеринг здатний позбавити від зайвого клопоту. Це дозволяє приділити більше часу гостям. Навіть під час кави-брейк запрошені займатимуться виключно бесідами.

Ще одна причина для замовлення кейтерингу — відсутність меж. Так, більше не треба обмежуватися ресторанами. Це дозволяє придумати щось незвичайне. Наприклад, весілля можна легко провести в лісі, а ювілей — на березі ріки. Це не лише подарує нові незабутні враження. Гості напевно захочуть упізнати контакти фірми, яка організувала свято.

Крім того, важливий плюс полягає в комплексному підході до надання послуги. Так, компанія з організації харчування пропонує узяти на себе клопіт за розважальну програмою. Так, фахівці оформлять зал, підберуть музичний супровід і культурну програму.

Багато заходів традиційно супроводжуються банкетами. Проте не у кожного з'являється бажання цілком віддаватися підготовці блюд. Адже на бесіди з гостями може не залишитися ні сил, ні часу. Тому хорошою ідеєю буде звернення до професіоналів. Це дозволить заощадити багато ресурсів.

BOX Catering з 2017 року займається постачанням блюд в коробках для виїзних урочистостей. Закуски поставляються в картонних упаковках зі знімною кришкою і приладдям для їжі.

Також можна замовити повноцінний кейтеринг. Досить зробити замовлення за 24 години — і ми організовуємо будь-який захід.

Наша компанія виділяється старанністю і почуттям відповідальності. Вам не треба турбуватися про складнощі проведення. Фахівці BOX Catering беруть все на себе. Вам же пропонується стати гостем або винуватцем урочистості.