Оформлення фуршетного столу

19 січня 2021

Як оформити фуршетний стіл на корпоратив

Фуршет має на увазі велику кількість холодних і гарячих закусок на будь-який смак, а також безалкогольних і алкогольних напоїв. Тому дуже важливо правильно оформити фуршетний стіл на корпоратив.

Перше, що треба вирішити — вибрати місцерозташування столів. Оскільки на банкеті гості постійно переміщаються залом, спілкуються між собою, то треба поставити столи уздовж стін так, щоб основна частина залу перебувала у їх розпорядженні під час заходу. Важливо, щоб вистачало місця як для холодних закусок і гарячих блюд, так і для посуду, серветок, зубочисток, фраже. По центру треба розташувати бокси з готовою їжею, а стопки тарілок і прилади по краях. Блюда до свята сервіруються так, щоб кожен запрошений міг обслужити себе самостійно.

Їжа має бути розбита на невеликі порції для зручності гостей. Наприклад, сир можна подати на шпажках, а салати в маленьких кошиках. На святковому столі блюда розміщують так, щоб вони гармоніювали одне з одним візуально і на смак. Поруч треба обов'язково поставити спеції, приправи та соуси. Вільний простір можна декорувати боксами з квітами. Допоможе зробити банкет-фуршет як можна оригінальніше і красивіше — виїзний кейтеринг.

Варіативна блюд

В основному, на фуршетах віддається перевага меню з легкими закусками. Варіативна їжа у боксах залежить від масштабу і цілей корпоративу. Якщо банкет-фуршет був організований по закінченню великої конференції, то тоді учасникам треба надати ширший вибір закусок і ситних блюд. Керуючись смаковими перевагами гостей, у святкове меню можна включити:

  • Finger food box — шість видів холодних закусок на шпажках;
  • Cheese box — вісім сортів сиру;
  • Salad box — чотири види салату на будь-який смак в маленьких кошиках;
  • Кіш-лорен box — французька закуска з декількома видами начинок;
  • Hot fish нототенія box — міні-шашлички з риби;
  • Hot meat box — ніжний міні-шашлик з курки й свинини.

Враховуючи смаки гостей, в меню алкогольних і безалкогольних напоїв для корпоративу можна вибрати:

  • освіжаючий лимонад;
  • фруктові морси;
  • соки з різними смаками;
  • мінеральну воду;
  • ігристі вина;
  • коктейлі.

Якщо ж фуршет є закінченням невеликого корпоративу, то можна обмежиться декількома варіантами напоїв, сирним асорті, фруктовим боксом і десертами.

Ми пропонуємо вгамувати голод запрошених на банкет партнерів і співробітників блюдами з меню, розробленому нашим шеф-кухарем, а також здивувати усіх гостей оригінальним поданням їжі в коробках. Вам треба просто вибрати необхідну кількість боксів за своїм смаком, а ми самі організовуємо кейтеринг у будь-якій точці Одеси.

Оформлення фуршетного столу

Чому варто замовити послугу у нас

BOX Catering займається організацією кейтерингу і доставкою їжі в коробках. Ми готуємо блюда і доставляємо їх на будь-яке свято за 2 години. Доставка їжі у боксах чудово підходить як для великих, так і невеликих заходів.

Перевагами доставки готової їжі в коробках є:

  • швидкість — у нас найпунктуальніші кур'єри та кухарі;
  • робота 24/7;
  • гнучкість — розроблено меню для усіх видів заходів : корпоративу, бізнес-ланчу, фуршету, кави-брейк, сімейного свята, дня народження;
  • фуршетні бокси для кейтерингу виглядають дуже стильно;
  • вся їжа приготована “з-під ножа” з натуральних продуктів;

BOX Catering - оригінальний і стильний підхід до організації заходів будь-якого формату.