Шеф-кухар BOX Catering

9 вересня 2021

Андрій Корольов - Шеф-кухар нового сучасного кейтерингу в Одесі. У Андрія за плечима 15 років стажу в готелях, ресторанах і найбільшій українській кейтеринговій компанії. Довгий час (2003-2014 рр.) працював в Києві, після чого переїхав до Одеси по роботі і залишився тут жити.

Для нового проекту BOX Catering Андрій розробив лаконічне і універсальне меню враховуючи концепцію проекту. Так, на даний момент в асортименті компанії 30 унікальних боксів з тапас, сендвічами, бургерами, антіпасті, міні-салатами і пирогами, свіжою випічкою і десертами. Зараз в розробці гарячі закуски, які планують запустити вже через 1-2 місяці.

Ключові етапи кар'єри:

2008-2009 рр. - Hyatt Regency Kiev, де Андрій працював на відкритій show kitchen і дивував гостей демонстраційним приготуванням страв;

2009-2010 р - InterContinental Kiev, ресторан французької кухні Comme il faut;

2010 року - Відкривав ресторан в Польщі;

2014-2015 рр.- переїхав до Одеси працювати Шеф-кухарем в кейтеринговую компанію, ФІГАРО-Кейтеринг;

2016 г. - шеф-кухар ресторану BENEDIKT;

Box Catering - перший кейтеринг, який Ви маєте можливість замовити собі дійсно кожен день в офіс або додому!

Це інноваційний продукт на ринку кейтерингу, який пропонує своїм клієнтам готові бокси (в недалекому майбутньому клієнти зможуть самі збирати свої бокси на сайті) зі всілякими закусками для самих різних форматів заходів: Дні Народження, пікніки, міні-корпоративи в офісі, Happy Fridays, конференції , кава-паузи, презентації та інші. У Box Catering можна просто замовити вибрані на сайті бокси з доставкою, без обслуговування або ж повноцінний кейтеринг з обслуговуванням. Все залежить від бажання клієнта.

З Box Catering кожна подія перетворюється на справжнє свято!