Весільний кейтеринг: свято завжди та скрізь

20 січня 2021

Традиції з глибини віків

В Україні кейтеринг став популярним зовсім нещодавно - наприкінці ХХ століття. Можливо тому помилково вважається, що у цієї послуги немає багатого історичного минулого. Але це не так. Прототип сучасного кейтерингу з'явився у Франції в XVII столітті. Король Людовик XIV любив давати розкішні прийоми для знаті. Допомагав йому в цьому Франсуа Ватель – відомий організатор свят того часу. У цих заходах все було на найвищому рівні. В якості розваг гості вирушали на полювання або далекі прогулянки, а потім влаштовували пікніки. На столах були рідкісні сирні й м'ясні делікатеси, вишукані вина, легкі закуски, а також повноцінні гарячі блюда.

Сьогодні високий стиль все також цінується у виїзному обслуговуванні. Компанія “BOX Catering” проведе унікальне свято на основі ваших побажань. Організатори кейтерингу допоможуть скласти меню, розрахують вартість заходу і вчасно доставлять усі продукти.

Нові віяння

Настає період, коли на зміну традиційному банкету приходить витонченіший формат виїзного фуршету. Якщо раніше головною ознакою хорошого весілля вважався достаток, або навіть надлишок їжі на столах, то сьогодні більше цінується неповторне оформлення заходу. Тому молодята вже не так охоче вибирають задушливі зали ресторану для проведення весільного дня. І це легко пояснити: відкриті веранди, палуби теплоходів, узбережжя водойм і прекрасні замки виглядають набагато розкішніше.

Ще один тренд – організація незвичайного і смачного банкету. Італійські антипасти, мініатюрні іспанські закуски тапас, оригінальні дегустаційні сети й інші види пригощань зроблять ваше весілля несхожим ні на одне інше.

Що є весільним кейтерингом

На правильно організованому заході смачні блюда супроводжують учасників цілий день. Уранці, під час зборів молодих, будуть доречними легкі закуски. На виїзній церемонії й прогулянці гості вже трохи зголодніють, тому рекомендуємо подати порційні салати, фрукти на шпажках і різні напої. Святкова вечеря не обходиться без гарячих блюд і десерту.

До переваг виїзного ресторану відноситься те, що вам більше не треба підлаштовуватися під правила конкретного закладу. Тепер ви можете виконати усі свої побажання: самостійно вибрати локацію, вирішити блюда якої кухні подати на стіл. Щоб під час весілля або підготовки до нього у вас не виникло складнощів, рекомендуємо довіритися в руки професіоналів.

Послуга кейтерингу від компанії “BOX Catering” включає:

  • допомогу у виборі місця проведення;
  • професійне обслуговування кухарями, офіціантами й барменами;
  • витончене оформлення святкового простору;
  • доставку боксів з готовою їжею;
  • надання меблів.

Універсального принципу, за яким можна скласти меню, не буває, адже кожне весілля унікальне. Але якщо слухати серце і довіряти думці професіоналів, то у вас обов'язково вийде провести розкішний захід, про який ви завжди мріяли.