5 причин відмітити корпоратив в січні

18 січня 2021

Вартість організації заходу

Ви все ще ставите питання, чи варто відмічати новорічний корпоратив в січні? Так, тому як ця ідея має масу переваг:

  1. Ви зможете заощадити бюджет на організації свята. Як ми вже писали, в грудні вартість майданчиків збільшується у декілька разів із-за великого попиту. А січень, навпаки — період затишшя, відповідно, в цей період ви отримаєте значно більше вигідних цінових пропозицій.
  2. Перед Новим Роком усі пристойні майданчики можуть бути вже заброньовані. Після Різдва замовити будь-який вподобаний майданчик не складе ніяких труднощів.
  3. Знижується вартість послуг event-агентств. Багато компаній також пропонують своїм клієнтам істотні знижки на організацію кейтерингу.
  4. Головна перевага січневого корпоративу полягає в тому, що в усіх свята вже закінчилися, а у вас вони тривають.
  5. А ще січень — найвідповідніший час для того, щоб підбивати підсумки року, що минає, на роботі й оголосити реальні результати співробітників компанії.

Оптимальний місяць для корпоративу

У нашій країні прийнято, що період з 1 по 7 січня — цей час зимових канікул. На ці дні усі працівники планують відпочинок в колі близьких і навряд чи підтримають ідею зібратися колективом у свій вихідний день. Тому ми радимо влаштувати івент після Різдва.

Можна поєднати корпоратив зі святкуванням Старого Нового Року або присвятити вечір значимішій даті для колективу.

Чому варто замовити послугу у нас

Хочете подарувати своїм співробітникам незабутній вечір і море яскравих вражень? Тоді довірте організацію заходу BOX Catering.

Наша команда вже потурбувалася про новорічні пригощання для ваших колег. У нашому арсеналі є бокси для святкового фуршету, дня народження, кави-брейк і не лише.

Сформувати меню для корпоративу можна самостійно у нас на сайті або за допомогою менеджера, який врахує усі побажання. Готову їжу у боксах доставимо прямо «з-під ножа» у будь-яку точку Одеси та Києва. У вартість вже включена якісний й оригінальний екопосуд. При необхідності, надамо в оренду скляний посуд, меблі, декор і офіціантів.