5 смачних ідей для літньої вечірки

20 січня 2021

Літня вечірка — незабутній відпочинок на природі!

Літо — самий час для відпочинку і безмежних розваг в колі близьких людей або колег по роботі. Але щоб літня вечірка пройшла ідеально необхідно продумати наступні моменти:

  • де проходитиме party. Варіантів може бути скільки завгодно, починаючи з дикої природи й закінчуючи облаштованими заміськими будинками. Що вибрати? Удома вийде відпочинуть по сімейному, з комфортом і затишком, а заповідник здивує красотами та прекрасним видом;
  • меню. Що узяти на закуску залежить від колективу, уподобань і звичайно, напоїв. Якщо плануєте вживати міцніші напої, то краще підготувати ситні блюда, а під вино можна замовити антипасти big box, різноманітність сирів в цьому боксі зможе здивувати розбалуваних гурманів;
  • приготування їжі. Звичайно, можна проявити свої кулінарні здібності й витратити цілий день на те, щоб приготувати вишукані пригощання. Але якщо хочете в повній мірі насолодитися відпочинком, то в цьому випадку варто обрати кейтеринг.

Подумавши усі ці нюанси вийде організувати незабутнє свято, приємно здивувати гостей і самостійно насолодитися прекрасним проведенням часу!

Топ 5 ідей, як організувати літню вечірку

Відпочинок на свіжому повітрі сам по собі бездоганний, але за допомогою наших ідей, вийде організувати по-справжньому оригінальну вечірку, яка запам'ятається надовго!

Вечірка в італійському стилі

Давно мріяли відвідати країну Колізею, Пізанської вежі й собору Святого Петра, покуштувати справжньої італійської пасти й піци? Звичайно ж, щоб помилуватися знаменитими пам'ятками треба поїхати в країну, а ось влаштувати екскурс італійської кухні можна й удома! Таке свято подарує безліч позитивних емоцій і головне, відрізнятиметься від класичного застілля. Італійське меню в основному передбачає блюда, які вимагають негайного подання, тому можна провести таку вечірку в декількох форматах — кулінарне шоу, в якому гості також беруть участь в приготуванні або спостерігають як це робите ви. А також можна замовити готові блюда у професіоналів і насолодитися хорошим відпочинком і смачною їжею.

Cocktail party

Тема коктейльних вечірок не залишить байдужій жодну пані. Такий захід зазвичай триває впродовж 2-3 годин і припускає фуршетний стіл з легкими закусками та напоями. В цьому випадку можна подавати фрукти, легкі канапе, сирну нарізку. Fruit big box від кейтерингової компанії BOX catering відмінно впишеться в цей формат! Ароматна полуниця, соковитий ананас і виноград принесуть істинне задоволення і ви зрозумієте що рай може бути й на землі, треба тільки запити усю цю пишність хорошим вином. До речі кажучи, фуршетний стіл, є кращим способом для налагодження зв'язків і корисних знайомств, адже в цьому випадку гості не прив'язані до певного місця за загальним столом, а можуть самостійно обирати собі компанію для спілкування.

Десертний бар

Солодкий стіл тільки для дітей? З цим твердженням точно не погодяться ласуни! Ніжні повітряні муси, божественні маскарпоне, і бездоганний фісташковий крамбл з пікантним соусом з вишні й імбиру принесуть справжнє гастрономічне задоволення. Така закуска змусить наново відчути себе безтурботною дитиною і сповна насолодитися смаком життя! Свято в такому форматі чудово підійде для сімейного проведення часу, коли поряд з вами будуть діти й вживання занадто міцних алкогольних напоїв неприйнятно. А може просто хочете відпочити жіночою компанією, узявши з собою пляшечку сухого шампанського або мартіні та приголомшливі десерти?

Барбекю — вічна класика

Ця ідея для вечірки ніколи не втратить своєї актуальності. Соковите, підсмажене на вогнищі м'ясо, овочі гриль, холодні салати, лаваш з сулугуні й, звичайно ж, фірмовий соус. А дівчата, які стежать за своєю фігурою, завжди можуть поласувати куркою або рибою з димком. Безумовно, сам процес приготування їжі на вогнищі має свою пікантність. Але якщо немає бажання і можливості робити шашлик самостійно, завжди можете замовити BBQ big box. Ми використовуємо тільки свіжі відбірні продукти для приготування їжі та знаємо як доставити блюдо гарячим і ароматним. Щоб кожен наш клієнт зміг отримати казкове задоволення не лише від дружньої атмосфери на пікніку, але і їжі!

Дівич-вечір за келихом вина

Як добре просто зібратися дівчатками на природі або на дачі, згадати яскраві моменти свого життя, поговорити про чоловіків і про моду, забувши на мить про домашні справи та турботи. Ну і звичайно ж, насолодитися божественним напоєм, невимушеною атмосферою і смачним пригощанням. Сет Girls party big box стане кращою закускою для такого вечора. Шикарні закуски ідеально підійдуть для легкого напою, причому, вони усі дієтичні, так що представниці слабкої статі можуть не переживати за свою фігуру. Після такого дівич-вечора не доведеться сидіти тиждень на дієті й відвідувати спортзал!

Ми знаємо який важливий якісний відпочинок і робимо все, щоб ви змогли провести час максимально комфортно і насичено. Оформивши у нас замовлення можете розраховувати на найсмачнішу і свіжу їжу, швидку доставку, індивідуальний підхід і адекватну вартість послуг.

Кейтеринг — відмінне рішення для заходу будь-якого формату. Ми надаємо їжу у фірмових красивих коробках, тому не треба переживати, що подання буде не презентабельним. А величезна різноманітність блюд дозволить підібрати варіант як для традиційного барбекю, так і ненав'язливої коктейльної вечірки!