5 страхів про кейтеринг

20 січня 2021

Що таке кейтеринг?

Вважається, що це поняття включає усі види забезпечення виїзного харчування, починаючи від соціального в медичних і освітніх установах і закінчуючи організацією розкішних заходів. Отже, кейтерингові компанії займаються наданням ресторанних послуг в різних місцях — на природі, офісі, заміському будинку і так далі. Таким чином якщо вирішили влаштувати виїзний корпоратив або відмітити нестандартним чином свій день народження, то слід звернути увагу саме на цю послугу.

Співробітники кейтерингових компаній займаються:

  • організацією ділових обідів в офісі;
  • роздрібним продажем блюд;
  • виїзним обслуговуванням різних заходів.

Таке обслуговування має масу переваг, передусім це висока швидкість, якщо йдеться не про масовий фуршет, а, наприклад, доставку обіду в офіс, то на доставку готової їжі знадобиться максимум пару годин. Крім того, це дуже зручно. Їжа буде порційно упакована в одноразові бокси, так що не треба мити посуд, просто викиньте коробку. А різноманітне меню здатне здивувати справжніх поціновувачів високої кулінарії.

Топ 5 страхів щодо “виїзного” харчування

Як видно, кейтеринг це дуже зручно, але чому ж досі у деяких залишився скептичний настрій до цієї послуги?

Розглянемо головну п'ятірку страхів, які відчувають люди, які ніколи не користувалися послугами кейтерингових компаній:

  1. Такий банкет вийде дорожче за ресторан. Цей факт був актуальний тільки в перші роки, коли з'явилася ця послуга. Сьогодні ж цінова політика дещо змінилася і витрати на кейтеринг сталі порівнянні з витратами на ресторан. А якщо вартість і вийде трохи дорожче, то швидше за все мова не в доставці, а в деталях самого замовлення. Адже в суму банкету, замовленого в ресторані, також входить плата за обслуговування, утримання закладу.
  2. Кейтеринг підходить тільки для масових заходів — помилка №2. Знову повернемося до появи цієї послуги на нашому ринку, коли нею користувалися виключно для виїзних весіллів. Сьогодні виїзне обслуговування повністю адаптоване під потреби сучасного суспільства, так що фірми готові влаштувати виїзний банкет для маленької компанії, а також забезпечити доставку готової їжі в коробках для масових заходів.
  3. Їжа буде холодною і несмачною. Сучасні технології зробили крок далеко уперед і спеціалізоване устаткування, унікальні прогресивні методики, продумана до дрібниць логістика і професійна підготовка продуктів дозволяє зберегти свіжість блюд і доставити їх гарячим. А їжу, яку заведено подавати “з пилу-жару” фахівці взагалі можуть готувати на місці. Високий професіоналізм справжніх фахівців і гідне технічне оснащення, дозволяє утілити в життя неможливе!
  4. Кейтеринг неможливий без великої кількості офіціантів. Знову все зводиться до масштабних заходів. Звичайно, якщо йдеться про весілля, де буде понад 50 осіб, то знадобиться багато офіціантів, щоб обслуговування було дійсно якісним. Щобільше, за бажанням клієнт може навіть замовити ексклюзивне кулінарне шоу, яке справить враження на гостей. Але також ви маєте право і взагалі відмовитися від послуг офіціантів. Бажання клієнта — закон.
  5. У цій сфері обслуговування працюють нефахові офіціанти. Ще одно помилка, пов'язана з витоками цієї послуги. Звичайно, коли вона з'явилася в нашій країні просто не могло бути професіоналів у сфері “виїзного” обслуговування! Адже фахівцям необхідно було освоювати нові стандарти, нюанси й особливості. Але зараз ситуація в корені змінилася. Досвідчені професіонали, які методом проб і помилок виробили стратегію, діляться своїм професіоналізмом з працівниками-початківцями. Так що на сьогодні, у сфері кейтерингу працюють люди, які знають свою справу до дрібниць і здатні залишити лише найкращі враження від обслуговування.

Компанія BOX catering вже упродовж багатьох років займається професійним обслуговуванням виїзних заходів. Завжди свіжа їжа, висока швидкість виконання замовлення, адекватна вартість і бездоганне подання — те, на що може розраховувати кожен наш клієнт. А різноманітне меню дозволить організувати будь-який захід, будь то діловий обід з партнерами по бізнесу, корпоратив або весілля.

У нас працюють справжні майстри кулінарії й тільки з нами ви дізнаєтеся що таке смачно, оригінально і комфортно!