8 березня в офісі: 5 креативних ідей святкування

18 січня 2021

8 березня — прекрасне весняне свято. Цього дня не можна залишити без уваги жодну дівчину. Частенько поздоровлення пані зводяться до банальних подарунків. Але якщо ви хочете здивувати співробітниці й влаштувати захід, який запам'ятається їм надовго, то BOX Catering підготував для вас 5 креативних ідей, як відсвяткувати жіночий день в офісі.

Як привітати співробітниці

Напередодні свята підготуйте невеликі подаруночки та поставте кожній дівчині на стіл. Це можуть бути солодощі, квіти у боксах і листівки з поздоровленнями з 8 березня. Таким чином ви зможете приємно здивувати пані та забезпечити їм гарний настрій з самого ранку.

Також можна розпочати день з міні-фуршету або welcome коктейлю. Для того, щоб не втрачати час на закупівлю продуктів, приготування блюд і оформлення столу, замовте організацію банкету або фуршету у кейтеринговій компанії. Менеджер допоможе скласти меню, розрахувати потрібну кількість блюд, надасть необхідні меблі та обслуговуючий персонал. А чоловічій половині колективу залишиться тільки підготувати привітальну промову.

Ідеї святкування 8 березня в офісі

Для організації заходу вам знадобиться допомога професіоналів. Радимо скористатися послугою виїзного обслуговування. Так ви зможете подарувати жіночій половині колективу незабутнє свято в теплій атмосфері.

Спершу необхідно визначитися з форматом заходу. Ідей, як краще організувати та оформити свято багато. Це може бути:

  1. Святковий бенкет — вимагає серйозної підготовки, а також великої кількості обслуговуючого персоналу. Меню включає як гарячі, так і холодні блюда, а також легкі алкогольні напої. Відмінним доповнення до банкету може стати кенді-бар. Взагалі солодкі блюда — обов'язковий елемент свята. Завдяки послузі виїзного обслуговування, влаштувати банкет на честь 8 березня можна де завгодно, навіть на природі. BOX Catering організовує для ваших співробітниць банкет, який стане однією з найяскравіших подій року. Доставка їжі здійснюється безкоштовно у будь-яку точку Одеси та Києва.
  2. Якщо ж ви плануєте влаштувати свято в офісі, де немає простору для банкетного розсадження, тоді рекомендуємо організувати святковий фуршет або welcome коктейль. Цей формат набагато мобільніше, не вимагає багато меблів і персоналу. Затишна атмосфера, легкі блюда і напої, приємна музика і фуршетні лінії боксів зроблять свято 8 березня дійсно оригінальним. Щоб фуршет пройшов на вищому рівні, заздалегідь обговоріть з менеджером кейтерингової компанії меню. В арсеналі BOX Catering є готове меню для заходів у форматі фуршет, але за бажанняМ можна внести свої коригування.
  3. Вечірка — такий формат дозволить вашим співробітницям максимально розслабитися. Для організації заходу замовте доставку боксів з готовими блюдами, зробіть святкове оформлення офісу і підготуйте розважальну програму. Наприклад, можна скористатися послугою виїзного караоке, а на ранок запросити крихіток ДЖІ, які зроблять вашим співробітницям святковий мейк.
  4. Захід в стилі кінофестивалю — гості розташовуються за коктейльними столиками, а пригощання (легкі закуски на 1 укус) подаються обслуговуючим персоналом в обнесення на стеклах. Для оформлення приміщення використовуйте червону килимову доріжку і кінопостери, влаштуйте оригінальну фотозону. В якості презенту вручіть своїм співробітницям статуетки Оскара і квіти у боксах. Такий захід точно запам'ятається надовго.
  5. Завершити івент можна оригінальним відеопоздоровленням.

Віднесіться до організації свята 8 березня з душею і відповідальністю, і тоді пані неодмінно оцінять ваші старання.

Чому варто замовити послугу у нас

Наші переваги:

  • великий досвід — організовано понад 700 івентів;
  • власні виробничі бази та служба доставки (логістика);
  • оригінальне оформлення фуршетних ліній;
  • сервісне обслуговування — можна скористатися послугами професійних кухарів і офіціантів;
  • гнучкість — є готове меню для будь-яких заходів, але за бажання можна оформити індивідуальне замовлення;
  • різноманітне меню;
  • швидкість — доставимо усе необхідне за 24 години;
  • якість — усі блюда готуються з натуральних і свіжих продуктів.

Готова їжа доставляється разом з екопосудом, сіллю, перцем і серветками, які входять у вартість кейтерингу. Доставка боксів на території Одеси та Києва здійснюється безкоштовно 24\7.