День народження і святкова атрибутика від бокс-кейтеринг

20 січня 2021

Кейтеринг на свято: переваги організації заходів

У сучасному розумінні кейтеринг є затребуваною послугою, якою користуються люди у всьому світі для організації різних заходів. За допомогою виїзного сервісу можна не лише без зусиль організувати застілля на будь-яке число гостей, але й оформити дружні вечірки та навіть прийом найвищого рівня. Обслуговування заходу на виїзді проводять досвідчені офіціанти, які знають і вміють правильно організувати подання блюд.

Серед основних переваг проведення свята з послугою виїзного ресторану слід зазначити:

  1. Можливість обрати найбільш відповідний формат вечірки. Клієнтам компаній доступні банкет, фуршет, кава-брейк і інші способи організації застіль, що дозволяє провести захід на власній території з будь-яким числом запрошених.
  2. Економію. Виїзне обслуговування обходиться не так дорого, як проведення банкету в ресторані. Логістику беруть на себе виконавці, а вам залишається тільки купити подарунки й запросити друзів.
  3. Висока якість і асортимент їжі. Клієнти мають можливість накрити стіл блюдами ресторанного рівня. Усі вони будуть теплими та упакованими в коробки (що відповідає умовам бокс-кейтеринга) з доставкою додому підвозяться кур'єрами.
  4. Оригінальність заходу. Власні, перевірені часом рецепти й спосіб подання їжі в порційних боксах, а також незвичайне оформлення дня народження відповідною атрибутикою, зроблять ваше свято таким, що запам'ятовується.
  5. Відсутність клопоту з логістики. Фахівці компаній, що надають послуги кейтерингу, знають, що таке час, і уміють його цінувати. Ви гарантовано отримаєте їжу в зазначений термін.

Бокс-кейтеринг на сьогодні – найпростіший і оперативний спосіб провести святковий або діловий захід на найвищому рівні на території клієнта. Вартість послуг (що не входять в основний перелік) договірна, і це дозволяє додатково заощадити.

Де замовити послугу виїзного ресторану в Києві та Одесі за вигідною ціною

Смачна і корисна їжа в асортименті з відправкою в офіс, на природу або додому – це далеко не увесь спектр послуг, який пропонує своїм клієнтам компанія з приготування і доставки смачної та здорової їжі BOX Catering. Наші кухарі та кондитери можуть приготувати безліч різноманітних блюд, які прекрасно підійдуть для святкування дня народження в компанії друзів і близьких.

Замовляючи послугу бокс-кейтеринга в BOX Catering, ви гарантовано отримуєте смачні та гарячі блюда, приготовані за спеціальними рецептами. Разом з нами ваш день народження пройде у святковій атмосфері, а ви при цьому витратите мінімум зусиль для підготовки свята. Ми допоможемо вам зробити сюрприз іменинникові та перетворити його знаменну дату на подію, що запам'ятовується.

Ми позбавимо вас від непотрібного клопоту, а вибрані блюда ще гарячими й упакованими в порційну тару, привеземо за вказаною адресою. З послугою доставки їжі, ми пропонуємо організацію вашої урочистості. Вам не доведеться піклуватися про пошук куль і атрибутики для веселого свята (дуделок, ковпачків, листівок і ін.).

Крім того, ми пропонуємо скористатися послугою ServiceMan. Професійний помічник не лише здійснить зустріч гостей за усіма правилами та сфотографує вас і усю вашу дружну компанію для сторіс, але і допоможе вирішити безліч проблем, а також виконає усі ваші доручення.

При необхідності компанія BOX Catering організовує виїзд досвідчених офіціантів, які, не порушивши атмосфери заходу і з мінімумом зусиль з вашого боку, проведуть ваше свято. Ціна обслуговування – договірна.