День народження на природі: як організувати та чим пригощати гостей

20 січня 2021

День народження на природі: що треба врахувати?

Запорука хорошого відпочинку — грамотно спланований час і підібране місце. Якщо не упевнені, що погода дасть посидіти на вулиці, орендуйте альтанку або дачу з верандою, де зможете сховатися під час опадів або від сильного вітру. Так що обов'язково слід моніторити прогнози синоптиків. Що ж щодо часу, це повинно бути ранок або день. Тому заздалегідь підберіть відповідну дату, коли зможуть прийти усі запрошені.

Головні переваги святкування дня народження на природі:

  • невимушена обстановка;
  • можливість зібрати яку завгодно кількість людей, адже не треба думати як розмістити усіх гостей в тісній квартирі;
  • можливість активних розваг.

І головне, пікнік на природі нікого не залишить байдужим. Таке свято обов'язково відкладеться в пам'яті світлими спогадами, адже тут можна вдосталь побешкетувати, не побоюючись за меблі й різні предмети інтер'єру, як завжди буває вдома.

Також вибір місця для відпочинку залежить від компанії. Якщо вирішили зібрати друзів, знайомих або колег по роботі, буде актуальним пікнік на лужку. А ось для святкування дня народження удвох в романтичній обстановці, можна орендувати на декілька днів затишний будиночок з верандою і видом на озеро!

Складаємо меню

Який пікнік без шашлику? Зібравшись на природу необхідно обов'язково продумати меню. Апетитна курочка, рибка і свинина, приготовані на вогнищі, не залишать байдужим жодного гостя. Але окрім м'яса, слід потурбуватися і про легші закуски. Це можуть бути різні соління, овочі та гриби гриль, фрукти, сирна і м'ясна нарізка і дуже багато зелені!

Природно усі продукти мають бути повністю підготовані вдома. М'ясо замаринувати, зелень, овочі й фрукти необхідно гарненько вимити та просушити, сир і ковбаси порізати, а канапе і шпажки зібрати. А ось для тих, хто особливо цінує свій час і хоче максимально безтурботно провести його на пікніку кращим виходом з положення послужить кейтеринг. Приголомшливий Hot fish big box, дуже смачні десерти і м'ясні блюда від BOX catering не залишать байдужим навіть найстрогішого поціновувача високої кулінарії. А головне в коробках ви виявите не лише ніжні м'ясні й рибні шашлики, але і такі важливі овочеві закуски, так що завдання клієнта, просто замовити потрібну кількість боксів і насолоджуватися справжніми шедеврами кулінарного мистецтва!

Крім того, щоб самостійно приготувати шашлик (особливо в не облаштованих для цих цілей місцях) необхідно узяти з собою мангал, шампура, вугілля. А зробити це не завжди є можливість.

Також важливою складовою будь-якого святкування є алкоголь. Оскільки пікнік найчастіше проходить з м'ясними блюдами, то тут цілком доречні міцні напої. Але не менш актуальне вино, мартіні, освіжаючі коктейлі, наприклад, ром з тоніком. Але в тільки в цьому випадку слід потурбуватися про наявність льоду. І, звичайно, не забуваємо про просту воду і сік.

Розважальна програма — важлива складова вдалого заходу

Дуже важливо організувати на пікніку ще і розваги! І в цьому питанні відпочинок на природі має величезний плюс. Адже тут можна влаштувати різні змагання, активні ігри. Відпочиваєте з сім'єю і дітьми? Самий час пограти з малюками в доганялки, подарувавши їм море емоцій і вражень.

Для веселої великої компанії також підійдуть різні естафети. Молодим людям особливо сподобаються змагання з міцними напоями, наприклад “Налив, випив, закусив”. А безсмертна гра в крокодила змусить щиро сміятися навіть найстрогіших скептиків. Якщо ж занадто активні ігри не до душі або учасники вже у віці й не можуть дозволити собі бігати по лужку, то можна узяти з собою карти, настільні ігри й інші розваги, які зроблять відпочинок насиченим і веселим!

Також можуть згодитися такі атрибути як м'яч, бадмінтон, тенісні ракетки та м'ячик. Портативні колонки дозволять слухати улюблену музику. І не забувайте фотографувати усі моменти, в майбутньому обов'язково відчуєте теплі емоції, переглядаючи цінні кадри.

Дрібниці, про які не можна забувати

Щоб відпочинок був максимально комфортний, візьми з собою одноразовий посуд. Тим більше що сьогоднішня різноманітність дозволяє вибрати тарілки й склянки будь-якої щільності, кольору і дизайну. А якщо ви замовите кейтеринг, то готову їжу доставлять в красивих одноразових боксах. Не забудьте запастися сухими й вологими серветками, особливо якщо йдеться про пікнік на дикій природі, де не буде можливості постійно мити руки.

Складні меблі внесуть в обстановку нотку цивілізації. Тільки представте як ви сидите в зручному розкладному кріслі прямо на зеленому лужку і вдихаєте аромат польових кольорів! Також можна прихопити з собою надувний матрац або гамак.

Не забувайте про ласунів. Смачний десерт — прерогатива не лише дітей, але і багатьох дорослих, тому потурбуйтеся про солодке завершення вечора. Можна приготувати десерт самостійно, купити цукерок, зробити фруктову нарізку, а можна замовити приголомшливі маскарпоне, бездоганний крамбл, ягідну панна-коту і ніжний мус в кейтерингових компаніях!

Влаштувати на день народження пікнік — відмінна ідея, яка дозволить вдосталь розважитися, розслабитися душею і тілом, отримати немислиме задоволення від шикарної їжі, приготованої на вогнищі. А кейтерингові компанії допоможуть створити максимально комфортні умови й організувати смачне свято без турбот!