Як організувати круту вечірку вдома?

20 січня 2021

Правила проведення заходів будинку без зайвого клопоту

Корпоративи, корпоративами, але домашні вечірки ніхто не відміняв. Головні критерії проведення успішного свята де завгодно: веселі гості, легкі і вишукані набори закусок, багато алкоголю і трохи чарівного пилу у вигляді святкового оформлення.

Для великого заходу краще всього зняти приватний будинок з просторими кімнатами, залом і своїм двором, де можна влаштувати BBQ навіть взимку або скористатися допомогою кейтерингу, який зробить все за вас. Якщо ж у вас невелика вечірка, то для свята чудово підійде і квартира. Головне все правильно спланувати і організувати.

Важливо подумати над святковим оформленням. Банальні кульки, гірлянди і прапорці вже зададуть потрібний настрій. Якщо привід у вечірки серйозний, тоді варто скористатися послугами декоратора-фрілансера.

Організацію святкового столу довірте BOX Catering. Набори з готовими закусками у боксах виглядають дуже красиво і відмінно впишуться у формат домашньої вечірки. З повним переліком меню можна ознайомитися на сайті або зателефонувавши і скористатися допомогою оператора. Доставка по Києву і Одесі абсолютно безкоштовна і до кожного замовлення додається потрібна кількість наборів екопосуду і дерев'яних приладів. Просто при оформленні замовлення просто вкажіть очікувану кількість гостей.

Підготовка до свята і вибір меню

Якщо у вас планується проведення вечірки для дітей, то обов'язково варто подумати про розважальну програму і скористатися послугами аніматора, який допоможе зайняти дітвору. Краще всього виділити окрему кімнату, оформити її кульками, накидати іграшок і діти будуть зайняті і веселитися увесь вечір. Не варто забувати про окреме дитяче меню. У BOX Catering є спеціальні набори дитячих закусок у боксах – красиве і зручне подання, тільки натуральні продукти і одноразовий посуд з екокартону, який йде з кожним боксом.

Тепер варто зайнятися організацією розважальної програми заходу і меню для дорослих. Для аперитиву чудово підійдуть наступні набори закусок:

  • Cheese big box
  • Finger food big box
  • Антипасти big box
  • Tapas big box №2

Для старту вечора краще всього взяти біле сухе вино або ігристе, викласти закуски на тарілки або подати відразу у боксах. Якщо у вас буде багато гостей, рекомендуємо скористатися допомогою кейтерингу і замовити ще офіціанта.

В якості основного меню рекомендуємо розглянути гарячі набори закусок:

  • Киш лорен big box
  • Hot fish big box
  • Hot meat big box
  • Grill big box

Головна перевага домашніх заходів перед корпоративом – відсутність будь-кого чіткого таймингу, суворих правил організації і обов'язкових елементів програми. Головне, щоб усім гостям було що їсти, пити і обстановка розташовувала до спілкування. Добре, якщо в компанії є фотограф, який відобразить найяскравіші моменти вечора і заводій, який виконає роль ведучого і задаватиме настрій вашому заходу. У такому разі, проведення заходу вдома вимагає мінімальних додаткових ресурсів.

Якщо ви вирішили організувати концептуальний захід, то подумайте над дрес-кодом для гостей. Краще всього це прописати в запрошенні (електронному, друкарському або елементарно відправити відео-повідомлення до групи для гостей). Для проведення тематичних заходів в кейтерингу завжди є особливе, святкове меню. Елементарне печиво у вигляді пальців мерця на Halloween або біло-рожеві закуски для дівич-вечора ідеально прикрасять ваше свято.

На сьогодні кейтеринг став такою ж доступною і зрозумілою послугою для заходів будинку, як фотограф і аніматор. Більше не треба стояти добу у плити, щоб накрити смачний стіл для зустрічі ваших гостей. Все приїде свіжим, гарячим і дуже смачним.

Після вечірки ви завжди можете скористатися послугами клінінгової служби. А якщо ви замовляли меню в професійному кейтерингу, то ця опція вже входить у вартість їх послуг.