Кейтеринг для двох: романтична вечеря з доставкою додому

20 січня 2021

Романтична вечеря — кращий сюрприз для коханої людини

Хочете привітати коханого з сімейним святом, днем народження або просто зробити приємно? А може сімейне життя настільки затягнуло вас, що вже забуто про такі світлі і яскраві почуття, якими палали ваші серця колись? Романтичне побачення і вечеря при свічках допоможуть повернути минулу пристрасть стосункам!

Отже, якщо запланували вечір в такому форматі слід продумати усі деталі. Однією з найголовніших складових такого проведення часу є музика. Заздалегідь підберіть відповідні композиції. Не дивлячись на те, що є певні канони романтичних пісень, все ж слід в першу чергу керуватися перевагами свого обранця і власним смаком.

Також варто приділити особливу увагу запрошенню. Тут існує 2 варіанти — заздалегідь обумовити дату або зробити сюрприз. Останній краще для сімейних або людей які мешкають разом, в цьому випадку ви точно знатимете що на вечір у вашого партнера нічого не заплановано. Але можна зробити сюрприз і людині з якою ще не мешкаєте, наприклад, покличте її на вечірку з друзями, а коли коханий прийде до вас, то напевно буде приємно здивований.

Як створити потрібну атмосферу?

Що таке романтика? Це польові квіти й прогулянка біля моря, чарівні заходи та незабутні світанки, це вчинки й ніжне відношення до коханої людини. Треба сказати що у кожної людини своє бачення романтики, головне, що у будь-якому разі йдеться про незабутні почуття та емоції. Тому так важливо створити на побаченні трепетну і чуттєву обстановку.

Варіантів проведення романтичного побачення може бути скільки завгодно. І це зовсім не обов'язково класична вечеря при свічках під приглушену музику. Ви сміливо можете експериментувати й утілювати в життя самі божевільні ідеї.

Плануєте провести час вдома? Приділіть особливу увагу оформленню столу. Ароматичні палички, пелюстки троянд і, звичайно ж, не забуваємо про символ любові — серце. Це може бути який-небудь атрибут, наприклад нічник або солодкий десерт у формі серця. А хочете проявити креативність? Геть столи й стільці! Домашній пікнік на підлозі обов'язково запам'ятається надовго, головне прикрасити кімнату.

Ще один спосіб провести час удвох — виїхати на природу і влаштувати пікнік під зоряним небом! А кейтеринг дозволить не турбуватися про їжу. А які емоції викличе свіже повітря, ніжні аромати кольорів і саме заворожливе видовище — схід сонця!

Грамотне меню — запорука неповторного побачення

Безумовно, атмосфера відіграє важливу роль в організації такого заходу, але не менш важливі й пригощання! Як правило їжа має бути легкою і смачною. При складанні меню дотримуйтеся наступних правил:

  • якщо вирішили приготувати блюда самостійно та вразити коханого своїми кулінарними здібностями, віддавайте перевагу перевіреним рецептам. Як би вам не здавалося що нове блюдо буде смачним і красивим, краще залишити експерименти для іншого приводу;
  • віддавайте перевагу нескладним блюдам, адже якщо цілий день провести у плити, то навряд чи вийде розслабитися увечері й зберегти свіжий вигляд. А краще за все приготування романтичної вечері довірити професіоналам. Замовте в компанії BOX catering прекрасний Hot fish box і здивуйте свою другу половинку вишуканим блюдом. До того ж таке подання припускає стильні одноразові коробки, так що після не доведеться витрачати час на миття посуду, треба просто викинути бокси;
  • пам'ятайте, йдеться про вечірню їду, тому їжа має бути легкою.

Краще за все розпочати такий вечір з апетитних, але водночас дуже легких закусок — канапе. Вони можуть бути з сиром, м'ясом, овочами й рибою. Також підійде сирний сет, брускетти й оригінальні роли.

В якості гарячого блюда краще подати птаха, рибу або яловичину. Шматочок мармурового лосося з овочами гриль або міні-шашличок з сьомги, що входять до складу боксу Mr. Salmon, не залишать байдужим навіть найстрогішого критика високої кулінарії!

Також не забувайте про десерт. Якщо стежите за своєю фігурою, замість здобної випічки варто віддати перевагу корисним фруктам. Ароматна полуниця, соковитий ананас, ягоди винограду і груша стануть відмінним доповненням до вина.

У нас можна замовити готовий набір, в який входять відразу й основні блюда, і свіжі фрукти. Цей варіант чудово підходить для оформлення романтичного вечора і допоможе зберегти сили, а також свіжий вигляд для цікавіших пригод, ніж приготування кулінарних шедеврів.