Кейтеринг на природі: зробити самому або покликати професіоналів?

18 січня 2021

Коли мова заходить про організацію свята на свіжому повітрі: дитячий День народження, пікнік на природі, вечірку на яхті з друзями, корпоратив для усього офісу, сімейне барбекю з шашликами – хочеться створити стильний захід без особливої мороки. Особливо влітку хочеться знайти ідеальну альтернативу задушливому офісу або будинку.

Чого не слід боятися при організації пікніка?

Завжди є ті, у кого кейтеринг на природі асоціюється з поїданням шашлику в “польових умовах”. Хтось вважає, що на свіжому повітрі обов'язково виникнуть складнощі з миттям посуду і рук, прибиранням і чищенням, приготуванням окремих блюд, доставкою по Одесі й Києву і не лише.

На щастя, про усі ці фобії можна забути, якщо ви зупинили свій вибір на кейтерингу готових блюд у боксах.

З BOX Catering не треба готувати їжу, мити посуд, сервірувати стіл, вигадувати оригінальне меню, паритися про доставку. Ми привозимо готові блюда в коробках по Одесі та Києву, а разом з ними – вологі серветки, зубочистки, екопосуд і екостолові прилади. З нами зручно і не треба боятися прибирання: після їди складіть все у бокс і накрийте кришкою. Ваш ідеальний пікнік з готовою їжею і доставкою пройшов на ура!

Про що треба пам'ятати при організації кейтерингу на природі

Оскільки будь-який виїзний захід вимагає кропіткого підходу як з боку замовника, так і з боку виконавця, ми хочемо вам дати декілька порад.

Кількість гостей

Визначтеся, яку кількість гостей ви чекаєте в день заходу і розкажіть операторові перед замовленням. Ми допоможемо розрахувати правильну кількість їжі у боксах і напоїв. До речі, однієї великої коробки з їжею (м'ясом і гарніром) від BOX Catering вистачає на 8-12 осіб.

Тематика

Оберіть тематику заходу заздалегідь і ознайомте з нею кейтеринг-компанію. Це допоможе визначити загальний напрям меню їжі та напоїв. BOX Catering пропонує доставку боксів з готовою їжею під будь-який вид заходу: бізнес, сім'я, діти. У нашому меню можна знайти бокси з готовими десертами, м'ясом, закусками, сніданками, обідами й не лише. До речі, про меню...

Меню

Не забудьте вказати при замовленні про побажання та особливі переваги гостей в м'ясі, рибі, гарнірах і закусках. Це важливо, якщо йдеться про людей, які дотримуються певної дієти в їжі та напоях.

Час і місце

Якщо ви плануєте провести великий івент на декілька десятків чоловік за містом, то попередьте кейтеринг-компанію про це заздалегідь. Це допоможе пропрацювати ваш готовий пікнік до дрібниць по меню і доставці!

Ціна

Ви заклали певний бюджет на кейтеринг на природі? Не проблема! Ми допоможемо розрахувати приблизну ціну і кількість блюд на людину, щоб в результаті усі були задоволені вартістю і ситі.

Обслуговування

Організація пікніка з обслуговуванням трохи підвищить вартість івенту. Але професійні кухарі та офіціанти, які у вас на очах посмажать замаринований шашлик, а після - красиво засервірують м'ясо… Це ні з чим не порівнянне задоволення! Воно особливо підійде для таких івентів, як корпоратив на увесь офіс або пікніки на великі компанії.