Користь доставки їжі в офіс

20 січня 2021

Про організацію правильного харчування на роботі

Повноцінний обід при дотриманні принципів ПХ відрізняється від традиційного меню, що складається з першого, другого, напою і десерту. У розумінні дієтологів, під правильним харчуванням ховається особливий підхід до кількості їди, якій повинно бути не 3, як це передбачається в системі класичного харчування, а набагато більше.

Враховується при організації ПХ і асортимент продуктів, що входять до складу блюд. У раціоні немає майонезів і інших інгредієнтів, вживання яких з часом позначиться на здоров'ї, і однозначно призведе до погіршення якості життя.

Принцип ПХ припускає вживання корисних і екологічно чистих продуктів. Крім того, кожне блюдо має бути збалансованим (містити ідеальне співвідношення білків, жирів і вуглеводів). Важливе значення в організації здорового харчування має калорійність їжі, значення якої повинне повністю відповідати витраті енергії впродовж дня.

У ритмі сучасного життя для того, щоб мати можливість харчуватися здоровою їжею, не обов'язково в перерву їсти захололу, і втратившу від цього смак, їду. Сьогодні не складе труднощів знайти компанію, що займається приготуванням корисних блюд, і доставкою її в офіси.

Що треба знати про їжу на винесення

Замовлення обіду в офіс – кращий спосіб потурбуватися про себе і своє здоров'я, і, якщо ви вирішили почати харчуватися правильно, то при оформленні заявки, звертайте увагу не лише на:

  • асортимент готової їжі,
  • калорійність блюд,
  • розмір порцій,
  • якість упаковки

але і на швидкість доставки. Обирайте тільки тих постачальників, які гарантують швидку доставку готового блюда (точно до перерви або вказаного вами часу).

Вибираючи компанію, що займається приготуванням збалансованої їжі на винесення, слід звернути увагу на можливість економії (наприклад, наявність акцій, що діють в певні години, або можливість замовлення порцій для двох, які дозволяють отримати смачні блюда за вигідними цінами).

BOX Catering – смачна і корисна їжа

Усі важливі критерії дотримуються в компанії з приготування і доставки смачної та корисної їжі BOX Catering. Усі замовлення оформляються на сайті або телефоном: (067) 647-2250, (050) 489-2119, (093) 170-9709.

Наша продукція приготована за спеціальними рецептами, і тому її можуть вживати прибічники здорового способу життя. В процесі приготування перших і других блюд, а також напоїв і десертів ми використовуємо свіжі продукти від перевірених постачальників, а також застосовуємо щадні методи обробки рослинної й тваринної їжі.

Ми піклуємося про здоров'я своїх клієнтів, і допомагаємо їм урізноманітити раціон, не виходячи за рамки принципів здорового харчування, і тому ніколи не використовуємо тваринні жири та магазинний майонез.

Компанія BOX Catering також займається доставкою корисної готової їжі на виїзні заходи (від пікніків до весіллів), а також пропонує порційні набори на чотирьох, які чудово підійдуть для домашнього сніданку, обіду або вечері. Усе це дозволяє навіть в ритмі сучасного життя їсти не лише смачно і вчасно, але і з помітною економією бюджету.

Швидкість доставки готових блюд залежить від віддаленості замовника від нашої кухні, але час очікування не перевищуватиме 120 хвилин. Доставка здійснюється в спеціальних контейнерах найшвидшими кур'єрами. А ще, у нас завжди є діючі акції, які дозволяють економити!