Що замовити в офіс на день народження

18 січня 2021

Святкування дня народження на роботі

Плануючи свято важливо враховувати принципи компанії. У деяких з них прийнято суто ділове спілкування, де один до одного звертаються на «Ви». Інші фірми навпаки намагаються підтримувати невимушену, дружню атмосферу в офісі й завжди радісно збираються з будь-якого приводу на кухні з келихом ігристого. У будь-якому разі, слід попередити керівництво про ваші наміри.

Далі необхідно визначитися з часом святкування. Є декілька варіантів:

  1. Можна організувати невеликий фуршет під час обідньої перерви. Головне завдання іменинника — встигнути протягом перерви накрити стіл, почастувати колег свіжими блюдами, а потім встигнути все прибрати. Щоб заощадити час і сили на організації фуршету, скористайтеся послугами BOX Catering. Ми привеземо набори з готовою їжею «з-під ножа» і напої прямо в офіс. Бокси на день народження обіцяють бути смачними, ситними та оригінально виглядати на банкеті будь-якого формату. Разом з блюдами ми доставимо екопосуд, сіль, перець і зубочистки. Так що вам не доведеться мити посуд після фуршету.
  2. Можна влаштувати тематичну вечірку після роботи в офісі або на будь-якій іншій локації. Так-так, на будь-кому! Сьогодні, завдяки кейтерингу, це стало можливим. Ми доставимо закуски в коробках і напої куди й коли завгодно (до речі доставка входить у вартість послуг). Крім того, допоможемо визначитися з меню, розрахувати кількість їжі, надамо необхідні меблі та професійне обслуговування.

Чим пригощати співробітників в офісі

Скориставшись послугою доставки закусок або повноцінного кейтерингу, ви багато в чому спрощуєте підготовку до свята. Залишається лише визначитися з блюдами. У нашому асортименті є готове меню для заходів будь-якого формату: фуршет, коктейль і банкет.

Якщо ви вирішили відсвяткувати день народження в офісі в стилі фуршету, рекомендуємо звернути увагу на такі набори:

  • тапас — чотири види закуски: овочевий рататуй з бужениною, яловичий ростбіф з салатом Айсберг і помідорами чері, сир Брі з виноградом і ніжний мус з лосося. Ці блюда точно припадуть до смаку вашим колегам;
  • канапе — закуски подаються у форматі finger food;
  • антипасти — у наборі відмінні сорти сирів, ковбаски, маслини та не лише. Цими закусками наїдяться усі;
  • набір ЗСЖ — смачні закуски для тих, хто рахує калорії;
  • відмінним аналогом торта стануть десерти від шеф-кухаря.

Після того, як ви визначилися з основним меню, не забудьте потурбуватися про наявність напоїв на фуршеті. З представленого на сайті асортименту рекомендуємо замовити мінеральну воду, соки, лимонад. Зловживати алкоголем в офісі не варто. Досить буде підняти келихи шампанського за ваше здоров'я.

А ось вечірка поза робочим часом — інша справа. Тут організація кейтерингу залежить від вашої фантазії: починаючи від тематики та закінчуючи кількістю алкогольних напоїв.

З основного меню пропонуємо замовити такі набори закусок:

  • сирний сет;
  • салати;
  • асорті м'ясних блюд на грилі;
  • сьомга на шпажці з гарніром з овочів і багато що інше.

При оформленні меню, важливо знати точну кількість запрошених. Один набір закусок розрахований на 2-10 персон. Приємним бонусом буде безкоштовна доставка і екопосуд, які входять у вартість послуг.

Кейтеринг на день народження і його переваги

Сьогодні кейтеринг користується великою популярністю в Києві та Одесі. Клієнти, які вже скористалися нашими послугами, відмітили ряд переваг виїзного обслуговування:

  1. Мобільність — можна провести банкет де завгодно;
  2. Індивідуальний підхід до кожного заходу;
  3. Підготовка до свята без зайвого клопоту — вам не треба вигадувати меню, готувати блюда, купувати напої, оформляти банкет або фуршет, а після займатися прибиранням.

Особливість кейтерингу — організація заходу прив'язана до місця розташування клієнта, а не до місця приготування блюд. В результаті ви отримуєте комплексну послугу:

  • сервіс ресторанного рівня;
  • оригінальне оформлення фуршетних ліній;
  • великий асортимент їжі та напоїв в меню.

Кейтеринг від BOX-catering виглядає стильно і сучасно. З нами ваш банкет буде оформлений по-справжньому оригінально!