Відкриття осіннього бізнес-сезону і презентація нового меню BOX Catering!
Дата: 5 вересня 2018
Локація: Арт-причал, Київ
Подія: Презентація новинок меню BOX Catering для партнерів
Літо було активним на пікніки та тимбілдінги, сніданки та вечері на даху, обіди з колегами й корпоративи, але увесь серпень ми вже активно готували нове меню для осіннього бізнес-сезону.
Минулого тижня ми зібрали наших постійних партнерів і в першу чергу розповіли про можливості виїзного обслуговування. Так, так. Ми не просто доставляємо готову їжу у боксах для всіляких вечірок в офісі, удома, на природі, але і пропонуємо повноцінний кейтеринг:
- Фуршет — 200 гостей;
- Кава-пауза — 200 гостей;
- Коктейль — 200 гостей;
- Банкет — 30-50 гостей.
Для цих подій ми забезпечимо: офіціантів, кухарів, скляний посуд, оренду меблів, сервіс напоїв і логістику. Нам потрібна лише мінімальна технічна зона для організації кейтерингу.
Родзинкою вечора стала презентація страшно смачного і страшно красивого меню для Halloween. Бренд Шеф, Андрій Корольов, розробив щось неймовірне:
- кавовий десерт з дощових черв'яків;
- очі мерця;
- отруєне яблуко Білосніжки;
- мізки під соусом з крові;
- відрубані пальці й багато що інше.
Закуски вражають свідомість і ще більше підкреслюють атмосферу свята.
На основний фуршет гостей пригощав варіант меню для новорічної вечірки/корпоративу:
- філе лосося на грилі;
- міні-шашлички з курки;
- шашлички з овочів гриль;
- антипасти бокс з м'ясними й сирними делікатесами;
- спрінг-роли й інші закуски.
На десерт ми запропонували варіант бокс-меню для класичної кави-паузи: фірмові десерти в скляночках, асорті пирогів, фруктовий бокс, брауні десерт з граноли та мафіни.
У завершенні вечора гостей чекало читання чуттєвої поезії від дуету: Фекла Фортель і Астіан Рей під звуки гітари.