Відкриття осіннього бізнес-сезону і презентація нового меню BOX Catering!

20 січня 2021

Літо було активним на пікніки та тимбілдінги, сніданки та вечері на даху, обіди з колегами й корпоративи, але увесь серпень ми вже активно готували нове меню для осіннього бізнес-сезону.

Минулого тижня ми зібрали наших постійних партнерів і в першу чергу розповіли про можливості виїзного обслуговування. Так, так. Ми не просто доставляємо готову їжу у боксах для всіляких вечірок в офісі, удома, на природі, але і пропонуємо повноцінний кейтеринг:

  • Фуршет — 200 гостей;
  • Кава-пауза — 200 гостей;
  • Коктейль — 200 гостей;
  • Банкет — 30-50 гостей.

Для цих подій ми забезпечимо: офіціантів, кухарів, скляний посуд, оренду меблів, сервіс напоїв і логістику. Нам потрібна лише мінімальна технічна зона для організації кейтерингу.

Родзинкою вечора стала презентація страшно смачного і страшно красивого меню для Halloween. Бренд Шеф, Андрій Корольов, розробив щось неймовірне:

  • кавовий десерт з дощових черв'яків;
  • очі мерця;
  • отруєне яблуко Білосніжки;
  • мізки під соусом з крові;
  • відрубані пальці й багато що інше.

Закуски вражають свідомість і ще більше підкреслюють атмосферу свята.

На основний фуршет гостей пригощав варіант меню для новорічної вечірки/корпоративу:

  • філе лосося на грилі;
  • міні-шашлички з курки;
  • шашлички з овочів гриль;
  • антипасти бокс з м'ясними й сирними делікатесами;
  • спрінг-роли й інші закуски.

На десерт ми запропонували варіант бокс-меню для класичної кави-паузи: фірмові десерти в скляночках, асорті пирогів, фруктовий бокс, брауні десерт з граноли та мафіни.

У завершенні вечора гостей чекало читання чуттєвої поезії від дуету: Фекла Фортель і Астіан Рей під звуки гітари.