Як влаштувати пікнік вдома: вечір барбекю, коли немає гриля?

20 січня 2021

Готуємо їжу на грилі без зайвих пристосувань

Їжа на грилі дуже смачна й ароматна, вона з легкістю завоює серце навіть істинного гурмана, але що робити якщо живете у квартирі або негода за вікном не дозволяє приготувати їжу у дворі, а гості прийдуть з хвилини на хвилину? А може у вас просто немає гриля? Невже це привід відмовитися від пікніка? Звичайно ні! Зараз ми розглянемо найпопулярніші способи, як організувати приголомшливе барбекю вдома, навіть без особливих пристосувань.

Найпростіший варіант – BBQ big box. У цьому наборі ви знайдете усі найважливіші складові барбекю – гарячий шашличок зі свинини й курочки, запечену картоплю, овочі гриль і, звичайно, лаваш з сулугуні! Уся їжа приїде до вас прямо з печі й порадує бездоганним смаком.

Також можна приготувати апетитну курочку, соковите м'ясо і томлені овочі в духовці. Звичайно, їжа в цьому випадку не вийде “з димком”, але хрустка скориночка і ніжний смак забезпечені! Мікрохвильова піч з грилем теж відмінно впорається з таким завданням і допоможе зробити справжній кулінарний шедевр!

Ще один простий спосіб приготувати смачне м'ясо – підсмажити його на сковороді. У продажу є спеціальні сковорідки гриль, але якщо такої немає і купувати не хочете, то підійде і звичайний посуд для смажіння. І звичайно ж, не забудьте про хрустку картоплю фрі, освіжаючі напої та фірмовий соус. Якщо ж не хочете або немає можливості самостійно, то готова їжа – вихід з положення. Любителі курочки належним чином оцінять Hot chicken smart box. З напоїв для такого вечора підійдуть легкі коктейлі, наприклад змішайте 150 мл газованої води, 50 мл горілки, сік одного лимона, лайму і додайте в коктейль декілька ягід ароматної полуниці, гілочку м'яти та столову ложку будь-якого сиропу.

Як організувати пікнік вдома?

У будь-якій справі найголовніше – настрій. Тому якщо дуже хочеться організувати пікнік, то зробити це вийде і в домашніх умовах, треба тільки створити відповідну атмосферу.

Топ-5 самих оригінальних ідей, як організувати пікнік вдома:

  1. Пляжний тент – кращий спосіб забезпечити відповідний настрій. Ця ідея може здатися досить божевільною, але що може ще краще відтворити атмосферу природи, чим невеликий туристичний намет? А якщо додати ще і відповідне музичне оформлення, що, наприклад, відтворює шум моря, спів птахів і порадувати себе ароматним шашличком з набору Picnic smart box, то точно можна забути що знаходитеся в міській квартирі, а не на природі.
  2. Стіл з газоном. Це ще одна оригінальна ідея, яка зробить таке проведення часу незабутнім. Немає можливості посидіти на лужку? Не біда! Ви можете у себе вдома організувати шматочок альпійського лугу. Все що для цього знадобиться – алюмінієвий ящик з ніжками наповнений землею і дерном, а також трохи часу, адже треба почекати, щоб травичка проросла. До речі така композиція має усі шанси стати головною родзинкою інтер'єру і внести в обстановку трохи свіжості. Та і з таким столом пролита за обідом вода більше не буде проблемою.
  3. Проектор зоряного неба дозволить створити вдома романтичну атмосферу. Такий сюрприз обов'язково сподобається коханій, а набір Home Picnic smart box для двох стане відмінним доповненням такої вечірки й дозволить отримати задоволення не лише від загальної обстановки, але і смачної їжі.
  4. Жаровня, що розігріває їжу гарячим повітрям. Якщо не хочете влаштувати пожежу, то організовуючи пікнік вдома слід ретельно дотримуватися техніки безпеки. Відкритий вогонь – небезпека №1 не лише для дітей, але і для дорослих, тому краще за все використати устаткування, адаптоване під домашні умови. Спеціальна жаровня, що розігріває закуски гарячим повітрям, відноситься саме до таких атрибутів. А спеціальні підставки для їжі зроблять її експлуатацію максимально комфортною.
  5. Люстра, що відкидає тінь. Ще один варіант, який підійде для романтичного пікніка для двох. Самотнє дерево, що стоїть на відшибі, а може навпаки, бажаєте потрапити в дрімучий ліс? Гра тіней неймовірно захоплююча, так що цей атрибут обов'язково припаде до душі найстрогішим поціновувачам.

Як видно, якщо дуже хочеться влаштувати вечір барбекю, не перешкода ні погана погода, ні відсутність місця, де можна посмажити шашличок. Досить просто бажання і влаштувати незабутню вечірку можна навіть в міській квартирі. А компанія BOX Catering зробить все, щоб ви та ваші гості отримали гастрономічне задоволення від бездоганної їжі. Неймовірно смачний набір Grill chicken smart box припаде до душі істинним поціновувачам курочки. А теплий лаваш з сулугуні, томлені овочі й фірмовий соус барбекю стануть відмінним доповненням до соковитого м'яса. Такий бокс просто обожнюють дівчата, адже він не просто неймовірно смачний, але і не відіб'ється на фігурі.