Як за допомогою кейтерингу відзначити новорічний корпоратив на вищому рівні

18 січня 2021

Команда BOX Catering підготувала для вас невеликий інструктаж, як провести корпоратив у Одесі та Києві на вищому рівні й при цьому не витратити на нього усю свою річну 13-у зарплату.

Новорічний корпоратив: повноцінне свято в офісі

Для того, щоб не перетворити новорічний корпоратив в хаос, організацію свята слід розпочати зі складання чіткого плану. Давайте по черзі:

  1. Визначте бюджет на проведення заходу. Якщо можливості компанії не такі високі, то вечірка в офісі — відмінний варіант. А завдяки креативному підходу кейтерингової компанії, новорічний корпоратив може стати найяскравішою подією року, що запам'ятовується.
  2. Оберіть відповідну в грудні дату. Святкування корпоративу в офісі дозволяє вам вибрати будь-яку відповідну дату. Головне — завчасно оповістити про майбутню подію усіх співробітників.
  3. Підберіть майданчик для проведення івенту. При виборі залу важливо враховувати кількість запрошених: на вибраній локації повинен поміститься увесь колектив. Не варто переживати з приводу нестачі столів: кейтерингова компанія їх надасть. Що стосується декорування приміщення, то тут все залежить від вашої фантазії. Наприклад, зараз дуже модно оформляти майданчик згідно з родом діяльності компанії.
  4. Оберіть формат і тематику корпоративу. На сайті BOX Catering ви можете замовити кейтеринг у будь-якому форматі: фуршет, банкет, коктейль або просто доставку готової їжі у боксах. Найбільш поширеним варіантом організації кейтерингу в офісі є фуршет. Такий формат допоможе створити невимушену атмосферу і забезпечить живе спілкування між гостями.
  5. Підготуйте культурну програму. Для того, щоб весело провести час, заздалегідь замовте шоу-балет, артистів або послугу виїзного караоке.
  6. Потурбуйтеся про наявність смачної їжі й напоїв. Заздалегідь домовтеся з кейтеринговою компанією з приводу організації харчування на вашому івенті. При складанні меню враховуйте кількість гостей і їх смакові переваги. На вибір є готове меню для заходів будь-якого формату (фуршету, кави-брейк і не лише), але за бажанням клієнта ми готові оформити й зібрати монобокси із закусок згідно з побажаннями. Доставка блюд на території Києва та Одеси здійснюється безкоштовно.
  7. Підберіть невеликі подарунки й сувеніри для співробітників. Кожному з них буде приємно отримати невеликий презент у вигляді м'якої іграшки або магніту з символікою року, що настає.

Скориставшись послугами BOX Catering, окрім можливості здивувати гостей вишуканим меню, ви отримуєте сервіс високого рівня, оригінальне оформлення залу і цікаву культурну програму.