BOX Catering на каву-брейк в офісі

19 січня 2021

Зазвичай кава-пауза триває від 10 до 40 хвилин. Цього часу цілком вистачає, щоб розслабитися і відновити сили, випити чашку ароматної кави та з'їсти хрусткий круасан. За час цього відпочинку співробітники можуть повністю відключиться від робочих питань і завдань, підбадьоритися, поспілкуватися на вільні теми з колегами, попити гарячих напоїв і перекусити легкими закусками. Говорячи про каву-брейк, звичайно ж, не можна не згадати каву. Без цього ароматного, збадьорюючого напою, здається, не обходиться жоден співробітник офісу.

Правила підготовки до кави-брейк

Організувати кавову паузу, яка ідеально впишеться в рамки ділового заходу, не так вже і складно, варто лише наслідувати певні пункти підготовки: вибір місця, посуду, меню й обслуговування.

Перше, що треба зробити — визначити місце для проведення кави-паузи. Якщо кількість учасників не більше 15 осіб, то можна провести каву-брейк в тому ж приміщенні, де проходить сама зустріч. Для великої кількості запрошених варто виділити окремий зал.

Для подібних форматів ми рекомендуємо скористатися екопосудом — дерев'яні прилади, тарілки з щільного екокартону, екостакани зроблять їду максимально зручною, а організаторові не треба буде переживати за бій посуду.

Для організації зустрічі VIP-гостей варто включити обслуговування — одного-двох офіціантів, залежно від кількості людей. У нас ви можете додатково замовити послугу “виїзний кухар”, тоді офіціанти подадуть гостям закуски прямо “з-під ножа”.

Ділові заходи відвідуються з метою отримати нову інформацію й обзавестися партнерами, тому від рівня його організації залежить імідж компанії. Для успішного проведення кави-паузи BOX Catering пропонує нове й оригінальне рішення — доставка готової їжі в коробках.

Меню для кави-брейк

BOX Catering — не просто смачні десерти й ароматна випічка для кави-брейк, в першу чергу, це стильний підхід до організації й обслуговування заходів будь-якого формату. Ми пропонуємо вгамувати голод колег корисними блюдами від нашого професійного кухаря, а незвичайним поданням їжі в коробках — здивувати ваших партнерів. Вам треба просто замовити необхідну кількість боксів, а ми організовуємо доставку у будь-яку точку Києва або Одеси. А головне — ціни на наші послуги приємно здивують вас!

Спершу, треба вибрати відповідні набори з блюдами. Варіацій подання боксів багато, але краще вибирати склад меню відштовхуючись від масштабу заходу.

У класичному варіанті у барне меню включають:

  • натуральну каву (як же без неї);
  • чай чорний і зелений (краще листовий);
  • доповнення до гарячих напоїв — вершки, молоко;
  • фруктові морси;
  • лимонад власного приготування;
  • соки;
  • мінеральну воду.

Кава-пауза не є повноцінним обідом, але водночас, запрошені не повинні відчувати голод після перерви. У меню обов'язково мають бути присутніми ситніші закуски. З основного меню ми пропонуємо замовити такі бокси:

  • Киш лорен — французька закуска у вигляді кошиків з чотирма видами начинок;
  • Salad — чотири види салату на будь-який смак;
  • Vegetarian — набір корисного і дуже смачного перекушування;

Завершити заходи краще з легкими десертами від нашого шеф-кухаря і свіжою випічкою.

Визначаючись з вибором, ви можете слідувати нашим порадам, або ж скласти меню відштовхуючись від своїх уподобань.

Вартість кави-брейк

BOX Catering пропонує понад 65 унікальних боксів на будь-який смак. Ціни на них варіюються залежно від розміру і складу. Одного боксу може вистачити на 10-16 персон. Враховуючи це, буде набагато простіше розрахувати кількість і вартість закусок. А приємним бонусом буде безкоштовна доставка у будь-яку точку міста.