Дитячий кейтеринг: меню фуршетного столу

19 січня 2021

Люблячі батьки дуже ретельно підходять до організації подібних заходів. На їх плечі лягає підготовка до свята та організація харчування: вибір майданчика, оформлення і сервірування святкового столу, складання меню і приготування блюд. На це йде багато часу, а на саме святкування практично не залишається сил.

Як же уникнути зайвого клопоту та отримати максимум задоволення від проведення часу зі своєю дитиною у важливий для неї день? BOX Catering може стати незамінним помічником у розв'язанні цих питань.

Що таке дитячий кейтеринг?

Кейтеринг для дітей трохи відрізняється від організації заходів для дорослих. Це те ж виїзне обслуговування, тільки на дитячому святі. Основні відмінності — меню на догоду дитячим перевагам і відсутність алкоголю на столі.

Буквально «кейтеринг» означає приготування їжі і її доставка до місця розташування клієнта. Для завантажених роботою і побутом батьків ця послуга стане відмінним рішенням, яке включає:

  • підбір майданчика;
  • професійне обслуговування;
  • сервірування столу;
  • оформлення майданчика;
  • спеціальне меню для дітей;
  • доставку готової їжі;
  • необхідні меблі.

Обираючи кейтеринг для дитячого свята, ви не прив'язані до конкретного місця. Тепер ви можете провести захід на будь-якому майданчику: на природі, в дитячому саду і навіть у вас вдома.

Команда BOX Catering допоможе знайти кращий майданчик для дитячого свята в Одесі та Києві, організовує професійне обслуговування, а також здійснить оперативну доставку боксів з готовою їжею прямо до святкового столу. У вартість виїзного обслуговування включена доставка якісного екопосуду, так що після закінчення заходу вам не доведеться прибирати.

Особливості меню дитячого кейтерингу

Мабуть, найскладніше завдання в організації харчування для дітей — вибрати блюда і нагодувати малюків. Діти люблять усе солодке і віддають перевагу красиво оформленим десертам. Тому святковий стіл має бути яскравим, корисним і цікавим для маленьких гостей.

У меню для дитячого банкету не повинно бути блюд з гострими приправами та соусами, а також їжі з дрібними кісточками. Закуски мають бути приготовані з натуральних, свіжих продуктів. Забороняється використовувати консерванти та підсилювачі смаку.

Подавати блюда слід невеликими порціями, бажано в небиткому посуді. Зі столових приладів краще обмежитися ложкою.

При організації харчування важливо враховувати вікові обмеження і переваги дітей. Також настійно рекомендуємо поцікавитися у батьків, чи немає у ласунів алергії.

Меню для дітей складається згідно з форматом заходу. У нашому арсеналі є бокси з готовою їжею для дитячого фуршету, банкету і навіть корпоративу. Також ми можемо запропонувати блюда різної стилістики. Наприклад, для маленьких поціновувачів східної кухні наш шеф-кухар підготував бокс з суші для дітей. З європейської кухні радимо замовити для свята кольорові бургери, сендвічі, яскраві смачні десерти та пустотливо оформлені закуски. Малюки ні за що не відмовляться від таких ласощів!

З BOX Catering ви можете бути упевнені у свіжості та натуральності продуктів. Усі блюда доставляються до святкового столу «з-під ножа».

Організація харчування для дитячих свят має широкий ціновий діапазон залежно від складу блюд, кількості гостей і оформлення столу. Але при цьому, ми завжди можемо запропонувати варіант дитячого кейтерингу прийнятний за ціною.

Фуршетний стіл для дитячого кейтерингу

Щоб на святі діти не залишилися голодними, відмінним рішенням буде організувати харчування в стилі фуршету. В порівнянні з банкетом, де малюків необхідно заспокоїти та усадити за стіл, фуршет вільніший формат заходу. Діти самі обирають для себе ласощі, вільно переміщаються і спілкуються один з одним.

Тривалість заходу складає декілька годин. Це оптимальне рішення для дитячого свята, оскільки триваліші банкети сильно стомлюють маленьких гостей і вони починають капризувати.

Для батьків великою перевагою фуршету є невисока ціна в порівнянні з банкетом. Обумовлено це тим, що на банкеті потрібно більшу кількість обслуговуючого персоналу.

Фуршетні лінії боксів від BOX Catering виглядатимуть святково і красиво, так що діти точно захочуть спробувати яскраві, кольорові й до того ж корисні закуски.

А взагалі, ми звикли бути гнучкими, тому готові реалізувати будь-які ідеї стосовно оформлення дитячого фуршетного столу.

Наша команда візьме на себе підготовку дитячого фуршету від А до Я. Ми допоможемо з вибором майданчика, доставимо потрібне устаткування та організуємо харчування, потурбуємося про обслуговування гостей і про те, щоб вам не довелося займатися прибиранням після свята.

Чому варто замовити послугу у нас

Клієнти, які вже встигли скористатися нашими послугами, відмітили низку переваг BOX Catering:

  1. Організація заходу у будь-якому форматі: кава-брейк, фуршет, коктейль і банкет.
  2. Допомога в підборі майданчика.
  3. Можливість замовити сервісне обслуговування.
  4. Оригінальне оформлення фуршетних ліній.
  5. Можливість влаштувати повноцінний кейтеринг всього за 24 години.
  6. Приготування смачних і ситних боксів тільки зі свіжих і натуральних продуктів.
  7. Швидка і безкоштовна доставка на території Києва та Одеси.

З нами вам не треба буде думати над тим, як правильно скласти меню і розрахувати вартість блюд. Довірте нам організацію дитячого харчування на заході й ми докладемо усі зусилля, щоб ваша дитина залишилася задоволеною!