Незвичайні ідеї смачних подарунків на 14 лютого

18 січня 2021

Що подарувати?

В день святого Валентина заведено дарувати подарунки своїм коханим. Але це не предмет першої необхідності, а швидше приємний сюрприз, маленький вчинок. Зосередьтеся на головному — проявіть турботу і щирі почуття. Як це зробити? Є маса варіантів :

  1. Почати День Святого Валентина можна зі сніданку в ліжко. Цей смачний подарунок припаде до душі як хлопцю, так і дівчині. Звичайно, ви можете приготувати їжу самостійно, але це ж і ваше свято теж. Навіщо зайвий клопіт? Команда BOX Catering підготувала для вас оригінальні пригощання в кращих романтичних традиціях: бокс з ніжними сирниками, яйцями пашот, ароматними круасанами та іншими складовими для вашого ідеального сніданку удвох. Поки ми готуватимемо смачну валентинку, у вас є час насолодитися обіймами один одного.
  2. Хочете чогось оригінальнішого? Чоловіки люблять розгадувати загадки. Подаруйте своєму улюбленому чоловікові квест на 14 лютого. Заздалегідь замовте бокс з солодощами (наприклад м'які, ніжні синабони під сирно-вершковим соусом), сховайте його в надійне місце і розкладіть по квартирі прикольні валентинки з поздоровленнями та підказками для чоловіка. Це захоплююче зайняття допоможе вам цікаво провести час і від душі посміятися.
  3. Зробити приємно улюбленій дівчині або хлопцю в день святого Валентина дуже просто навіть якщо ви не живете разом. В якості поздоровлення можна презентувати квіти й десерти в оригінальних боксах з доставкою додому або на роботу.
  4. Вважаєте похід в ресторан банальною ідеєю? Влаштуйте романтичну вечерю для чоловіка прямо удома. Головне — креативний підхід. Для створення святкової атмосфери можна використати повітряні кулі у вигляді серця, пелюстки троянд і свічки. Замовте доставку їжі у боксах і зосередьтеся на підготовці незвичайного сюрпризу для свого чоловіка. Це може бути еротичний танець або ванна з шампанським.
  5. Не менш оригінальною ідеєю може стати спільна поїздка, наприклад, у Львів. Це буде найцікавіший і приємніший подарунок на День святого Валентина. А для того, щоб налаштувати чоловіка на романтичний лад ще спочатку відпочинку, замовте бокс з готовою їжею і наш кур'єр доставить його прямо до потягу.
  6. Наступна ідея особливо припаде до душі жіночій статі. На 14 лютого можна подарувати спільну фотосесію, під час якої ви можете годувати один одного різною смакотою і навіть вимазати носик коханого ніжним медяником. Треба тільки заздалегідь домовитися з фотографом, а за атмосферу свята на зйомці дозвольте подумати нам. Ми доставимо готову, смачну, а головне — красиву їжу в оригінальному оформленні прямо на фотосет, в якій би точці Одеси й Києва він не проходив!
  7. І нарешті, 14 лютого — це відмінний привід хлопцю зробити пропозицію своїй улюбленій дівчині. Кільце можна подарувати під час вечері або ж організувавши вечірку і запросивши близьких друзів. Для того, щоб все пройшло на вищому рівні, можна скористатися послугами кейтерингу.

Чому варто замовити послугу у нас

Хочете подарувати своєму хлопцю (чи дівчині) незабутній вечір на День святого Валентина? Тоді довірте організацію свята нам. Адже немає такого приводу, в який не впишуться наші смачні й оригінальні коробочки. У нашому арсеналі є бокси для святкового фуршету, сніданку і вечері, кави-брейк і не лише. Ну а квіти у боксах зроблять День святого Валентина ще яскравіше.

Сформувати меню на 14 лютого можна самостійно у нас на сайті або за допомогою менеджера, який врахує усі побажання. Готову їжу у боксах доставимо прямо з-під ножа у будь-яку точку Одеси та Києва. Кращі подарунки завжди їстівні — здивуй незвичайним сюрпризом свою другу половинку!

Сподіваємося, що наші поради та ідеї допомогли вам визначитися з вибором подарунка на 14 лютого. Головне пам'ятати, що найцінніше, що ми можемо подарувати нашим коханим — час, наповнений любов'ю, яскраві емоції та спогади.