Огляд форматів новорічного кейтерингу

18 січня 2021

Але ж усіх цих турбот можна уникнути, якщо скористатися послугами BOX Catering. Ця професійна команда влаштує для вас новорічний кейтеринг навіть на самих нестандартних локаціях Києва та Одеси.

Формати новорічного кейтерингу

Замовити виїзне обслуговування можна на будь-який тип заходу:

  • новорічний корпоратив — відмінний привід зібратися усім колективом, підбити підсумки року, що минає, і весело провести час. Завдяки виїзному обслуговуванню, влаштувати шумне свято можна прямо в офісі або на будь-якому іншому майданчику;
  • приватна вечірка — BOX Catering доставить бокси зі святковими пригощаннями та усе необхідне у будь-яку точку Одеси й Києва;
  • дитячий корпоратив — кухаря приготують для малюків бокси з яскравою, смачною і корисною їжею. При необхідності вам нададуть обслуговуючий персонал і аніматорів;
  • тематична вечірка і не лише.

Залишається лише вибрати відповідний випадково формат новорічного кейтерингу.

Банкет

Це один з найпопулярніших форматів для святкування Нового Року. За допомогою виїзного обслуговування можна провести як приватний, так і корпоративний банкет.

Захід припускає наявність посадочних місць, попереднє сервірування столів і повне обслуговування офіціантами. Блюда подаються в установленому порядку, робиться часта заміна фраже і тарілок.

Тривалість такого корпоративу складає не більше двох годин.

Фуршет

Це ідеальний варіант для проведення новорічних корпоративів і вечірок на майданчиках, які не припускають розсадження гостей.

Особливість заходів в такому форматі — відсутність яких-небудь столових приладів, окрім вилок. Звичайне меню фуршету включає різноманітні холодні закуски, рідше гарячі блюда, а також алкогольні й безалкогольні напої.

В такому випадку, учасники івенту самі обирають собі їжу і компанію. Така невимушена обстановка здорово розташовує до спілкування.

Коктейльний кейтеринг

Це відмінне доповнення до новорічної шоу-програми. Захід проходить у форматі вільного спілкування. Гості розташовуються за коктейльними столиками, а офіціанти пропонують їм легкі закуски, шампанське і коктейлі.

Коктейль-кейтеринг дуже стильний і водночас економічний формат. Для проведення івенту не потрібна велика кількість меблів, посуд і дорогі пригощання. Уся їжа подається на шпажках.

Триває коктейль не більше двох годин.

Кенді-бар

Солодке люблять як дорослі, так і діти. Тому кенді-бар стане відмінною складовою новорічного банкету або фуршету.

Стіл сервірують солодкими пригощаннями: ніжним шоколадним мусом, порційними тортами Медовик і Наполеон, ароматними мафінами, медово-горіховою гранолою, фруктами та іншими десертами.

Слід зазначити значущість напоїв в кенді-барі. Оскільки з їжі пропонуються тільки солодкі блюда, маленьким гостям безперечно захочеться пити. Тому дуже важливо підготувати напої у великій кількості. Для тамування спраги чудово підійдуть: соки, компоти, лимонад і дитяче шампанське.

У організації кенді-бару особливо важливий креативний підхід до оформлення десертної зони. Для створення невагомого, витонченого сервірування використовують скляні конструкції, дзеркала; декорують фуршетну лінію різними аксесуарами та кольорами.


З BOX Catering ваша новорічна вечірка буде по-справжньому оригінальною і надовго залишиться в пам'яті в усіх запрошених.