Подієвий кейтеринг: організація корпоративного свята

20 січня 2021

Багато фірм зробили корпоративи важливою частиною життя колективу. Це сприяє формуванню компанії однодумців.

Керівництво намагається перетворити вечірку на свято, що запам'ятовується. Так, частенько корпоративи роблять в оформлених приміщеннях з набором командних ігор. Туди запрошують відомих співаків і професійних ведучих. Також нерідко притягають працівників кейтерингу. З цим допоможе компанія BOX Catering. Вона займається доставкою блюд в коробках з 2017 року. Фірма пропонує харчування ресторанної якості. Послуги будуть актуальними як для урочистості в офісі, так і для виїзної вечірки.

Формати

Корпоративні заходи мають безліч різновидів. Так, на одній урочистості можуть зібратися працівники компанії і їх безпосередні керівники. Інші ж розраховані на залучення директорів і партнерів фірми. Нерідко організовують сімейні свята, куди співробітники приводять свого чоловіка/дружину і дітей.

Вибір формату організації вечірки залежить від формату самого заходу, а також місця проведення. Це вирішується в індивідуальному порядку. Кейтерингова служба забезпечить свято усім необхідним.

Банкет

Банкети організовують з різних приводів. Це може бути знаменна подія в життя компанії або налагодження стосунків з потенційними партнерами. Кращий спосіб організувати банкетний захід — замовити його. Виїзні банкети дозволять втілити найсміливіші фантазії замовника. За бажання його можна зробити навіть високотехнологічним.

Фуршет

Так, організація фуршета буде доречною, якщо не вистачає місця для більшої урочистості або мету зустрічі — тепле спілкування. Прийом з дегустацією закусок дає можливість розмістити набагато більшу кількість людей, чим на звичайному банкеті. Схема обслуговування виглядає просто. На столах розміщуються закуски, а також напої для дегустації.

Кава-брейк

На ділових зустрічах і конференціях часто обговорюються питання, що примушують напружити мізки. Нерідко після таких заходів хочеться розслабитися і відволіктися. Для цього організовуються кава-брейки. Вони тривають недовго — до 40 хвилин. До чаю і кави подають цілком ресторанний набір — печиво, тістечка, цукерки, булочки.

За бажанням замовника в меню можуть додати алкоголь і гаряче харчування. Вони також різноманітять робочу обстановку, а також забезпечать позитивний настрій.

Переваги замовлення послуг подієвого кейтерингу

Під час підготовки корпоративної вечірки рекомендується користуватися послугами організації харчування. Працівники компаній з організації подієвого кейтерингу зроблять усю необхідну роботу.

У BOX Catering вважають, що не можна економити на меню. Так само як і на рівні обслуговування. Так, сценарій заходу можна знайти в Інтернеті. Оформлення місця проведення виїзного корпоративу також можна зробити своїми силами. Але приготування блюд все ж варто залишити професіоналам. Це має свої вагомі переваги:

  • розробка індивідуального меню з розрахунком на кожного запрошеного;
  • високотехнологічна організація дозволяє зберегти свіжість і смак блюд;
  • заощадження часу на послугах з сервірування столу.

Замовлення їжі в коробках — оригінальна ідея для корпоративу.