Сучасні тенденції в оформленні фуршетних ліній

18 січня 2021

Зміни в оформленні фуршетних ліній

Ми живемо в динамічний час, коли все міняється і розвивається з кожним днем. Так само і в кейтерингу. Раніше оформлення фуршету припускало горизонтальні лінії столів із закусками розташованими на одному рівні. Зараз це виглядає банально і просто нудно.

Якщо ви хочете організувати дійсно стильний захід і приємно здивувати гостей, то ось декілька рекомендацій від компанії BOX Catering з оформлення фуршетних ліній з урахуванням сучасних тенденцій:

  • багаторівневе розташування блюд — цей прийом допоможе зробити фуршетну лінію більше повітряною;
  • вибудовування конфігурацій зі столів — поєднання вертикальних і горизонтальних ліній, вибудовування столів у вигляді букв “П” чи “Г” допомагають раціонально використати простір;
  • декорування свіжими кольорами — квіти у боксах зроблять фуршет ще яскравіше;
  • вибір посуду — для того, щоб додати оригінальності, досить пограти з формою посуду. Фуршетні лінії боксів з їжею виглядатимуть стильно на заході будь-якого формату. Також, дуже ефектно виглядає сервірування на склі й дзеркалах.

Нововведення в поданні блюд

Хочете створити wow-ефект, викликати інтерес гостей до зони фуршету й у результаті отримати безліч яскравих відгуків про ваш захід? Тоді потрібний креативний підхід до подання блюд.

Сучасні тенденції в поданні блюд спрямовані на те, щоб “полегшити” фуршетні лінії. Для цього використовують скляні конструкції, за допомогою яких можна створити невагоме, витончене сервірування. Так що, подання салатів і холодних закусок в прозорому посуді — новий тренд.

Також в моді екостиль: блюда з натуральних і максимально свіжих інгредієнтів, декорування травами та пророщеними паростками, їх подання в екопосуді різних форм.

Подання блюд багато в чому залежить від ідей кухаря і стилю заходу. На фуршетах часто використовують подання закусок у форматі finger food, який має на увазі під собою вживання їжі без використання столових приладів. Особливо такий формат підходить для організації вечірок і корпоративів, де “без вилок” набагато простіше створити дружню атмосферу.

Інновації в організації заходів

Раніше було модно організовувати івенти в хороших ресторанах, але сьогодні для проведення заходів багато хто віддає перевагу незвичайним майданчикам. Це можуть бути парки, офіси, галереї й навіть стадіони. Впоратися з таким завданням легко зможуть кейтерингові компанії.

Щоб закріпити себе на ринку послуг, вони намагаються знайти свій унікальний стиль. BOX Catering, наприклад, любить дивувати своїх клієнтів: наша компанія регулярно проводить дегустацію новинок для постійних замовників.

Удосконалюється устаткування для кейтерингу. На зміну громіздким дерев'яним столам приходять станції з легкого мобільного пластика. Багато уваги приділяється дизайнерському оформленню фуршетних ліній. Якщо п'ять років тому єдиною прикрасою високих фуршетних столів були драпувальні спідниці, то зараз кейтерингові компанії використовують для декору світлові елементи, скло, камені, дзеркала і багато що інше.

Головна відмінність і перевага виїзного кейтерингу від стаціонарного ресторану — можливість організовувати івенти у будь-якому стилі.

Чому варто замовити послугу у нас

Якщо ви хочете, щоб ваші гості складали легенди про проведений фуршет, то довірте організацію банкету BOX Catering.

У нашому арсеналі є меню для фуршету, корпоративу, кави-брейк і не лише. Усі блюда їдуть до вас “з-під ножа”. Їжа у боксах виглядає стильно і сучасно.

Наша команда створює шедеври всього за 2 години! Але якщо ви хочете довірити нам організацію повноцінного кейтерингу: попередьте нас заздалегідь.

Ми на зв'язку 24\7. Доставимо готову їжу у боксах безкоштовно у будь-яку точку Києва та Одеси.

З нами ви будете по-справжньому оригінальними!